• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Vrije keuze zorgverzekeringen

ONVZ biedt uw relaties een vrije keuze zorgverzekering die bij hen past. Ze bepalen zelf door welke dokter en in welk ziekenhuis ze zich laten behandelen.

ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering

De overheid bepaalt welke zorg onder de basisverzekering valt. Maar bij ons bepalen uw relaties zelf door welke dokter en in welk ziekenhuis ze zich laten behandelen.

De meeste verzekeraars vergoeden tot de gemiddeld gecontracteerde prijs. Het kan dan zijn dat uw relaties daardoor moeten bijbetalen. Dit risico lopen zij niet bij ONVZ. ONVZ biedt namelijk de ruimste vergoedingen. Uitzondering hierop zijn de wijkverpleging en geestelijke gezondheidszorg (ggz). Bij deze twee zorgsoorten kiezen wij er bewust voor om de vergoeding bij enkele zorgverleners te maximeren, om oneigenlijk en onnodig gebruik van zorggeld tegen te gaan. Gelukkig sluit ONVZ met heel veel thuiszorgorganisaties en ggz-behandelaars een contract, waardoor uw relaties ook voor deze twee zorgsoorten ruime keuze hebben.

ONVZ Vrije Keuze aanvullende zorgverzekering

Is de basisverzekering voor uw relaties te beperkt? Een aanvullende zorgverzekering bij ons afsluiten kan uiteraard ook. Wij bieden ruime mogelijkheden, van een beperkte aanvulling tot een zeer uitgebreide. Uw relaties kunnen kiezen uit 6 verschillende aanvullende zorgverzekeringen, 5 tandartsverzekeringen en een aanvullende buitenlandverzekering.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.