• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

NRGY Pro app brengt vitaliteit organisaties in beeld

De NRGY Pro app doet in feite hetzelfde als de vorig jaar gelanceerde light-versie: met behulp van sensoren in smartphones, meet de app het energieniveau van de gebruiker. Daarvoor maakt de app gebruik van innovatieve technieken, zoals gezichtsanalyses en metingen van hartritme en alertheid. Op basis daarvan krijgt de gebruiker nuttige tips om het eigen energieniveau te verhogen.

Laagdrempelig

De NRGY Pro, ontwikkeld in het ONVZ Vitality Lab, biedt bedrijven en instellingen inzicht in de vitaliteit van de organisatie. Op wetenschappelijk verantwoorde wijze krijgen werkgevers gerapporteerd hoe het staat met het emotionele, fysieke en mentale energieniveau van hun medewerkers. De werknemers worden bovendien uitgedaagd betere energieniveaus te bereiken dan hun collega’s.

Met de NRGY Pro app kunnen bedrijven en instellingen zonder grote investeringen op een laagdrempelige manier werk maken van preventie en vitaliteit onder hun medewerkers.

Verkoopargument

In navolging van het succes van de consumentenversie verwacht ONVZ dat ook bedrijven en instellingen veel belangstelling zullen tonen voor het gebruik van de NRGY Pro app.

Voor u als verzekeringsadviseur is de introductie van de app een prima kans om deze onder de aandacht te brengen bij uw collectieve relaties.

ONVZ wil, samen met u, het gesprek aan gaan om werkgevers te inspireren over onderwerpen zoals vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Onze relatiemanagers kunnen u daarin ondersteunen.

Nog vragen?

Meer informatie over de NRGY Pro app vindt u op www.nrgyapp.nl. Heeft u verder nog vragen? Neemt u dan contact op met uw relatiemanager. U kunt ONVZ ook bereiken via de chat in Digitaal Portaal of via het e-mailadres vo@onvz.nl.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.