• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Beëindigingsbrief vervangt royementsaanhangsel

Het royementsaanhangsel dat de verzekerde bij een pakketwijziging ontving, is vervangen door een beëindigingsbrief. Separaat van het nieuwe polisblad ontvangt de verzekerde deze beëindigingsbrief per post. Het liefst op dezelfde dag, maar in praktijk lukt dat niet altijd.

Verzekerden die hun pakket bij ONVZ wijzigen, door bijvoorbeeld over te stappen van Benfit naar Optifit, ontvangen sinds enkele maanden geen royementsaanhangsel meer bij hun nieuwe polisblad. Vanaf begin augustus ontvangen zij naast een nieuw polisblad een beëindigingsbrief. Deze beëindigingsbrief vervangt het royementsaanhangsel.

Ons streven is erop gericht om zowel polisblad als beëindigingsbrief tegelijkertijd bij verzekerden te laten bezorgen. In de praktijk zien we echter dat dit niet altijd lukt. In dergelijke gevallen krijgt u daar misschien vragen van uw relaties over. U kunt ze laten weten dat de pakketwijziging tot de verzending van genoemde twee documenten leidt, hoewel de verzekerde die niet noodzakelijkerwijs op een en dezelfde dag in de brievenbus aantreft.

Mits dit in uw agentschap is ingeregeld, ontvangt u vanzelfsprekend een kopie van deze beëindigingsbrief.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze output? Neemt u dan contact op met uw relatiemanager. U kunt ONVZ ook bereiken via 030 639 64 10 of een e-mail sturen naar vo@onvz.nl.

Artikelen ONVZ Nieuws December 2015

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.