• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

ONVZ ontvangt hoge waardering van verzekerden

Twijfelt uw relatie nog of hij wel of niet naar ONVZ moet overstappen? Wellicht dat de beoordelingen van onze huidige verzekerden hem bij die keuze kunnen helpen.

TMG en Poliswijzer.nl: 8/10

Uit recent onderzoek van Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl blijkt dat ONVZ de meest trouwe verzekerden heeft, die hun zorgverzekeraar het meest aanbevelen aan bekenden. Daarbij wordt ONVZ hoog beoordeeld op de aspecten prijs-kwaliteitverhouding en vrije zorgkeuze, met een eindcijfer 8,0. Lees meer.

Zorgkaart Nederland: 9,16/10

In dezelfde week is ook het onderzoek van Zorgkaart Nederland gepubliceerd. Bezoekers van de website van Zorgkaart Nederland beoordeelden hun zorgverzekeraar op zes aspecten. Hieruit blijkt dat onze verzekerden vooral te spreken zijn over de vrije keuze van dokter en ziekenhuis, snelle afhandeling van declaraties en klantenservice van ONVZ. Uit alle beoordelingen behaalde ONVZ met een 9,16 het hoogste gemiddelde van alle zorgverzekeraars. Lees meer.

ZorgWijzer.nl: 8,4/10

Het derde onderzoek is uitgevoerd door ZorgWijzer.nl. ONVZ behaalde daar een gedeelde eerste plaats, met een gemiddeld rapportcijfer van 8,4. Bezoekers van de website beoordeelden zorgverzekeraars op vier verschillende categorieën: zorgpremie, klantenservice, zorgkeuze en aanvullende vergoedingen. Lees meer.

Artikelen ONVZ Nieuws December 2016

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.