• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

ONVZ app neemt verzekeringsadviseur werk uit handen

De vernieuwde ONVZ app die eind vorig jaar werd geïntroduceerd, blijkt in de smaak te vallen. Steeds meer verzekerden ontdekken de voordelen van deze app. Als verzekeringsadviseur kunt u daarvan ook profiteren.

De ONVZ app past in de trend om consumenten via hun smartphone of tablet digitale interactie en selfservice te bieden. Met behulp van de app kunnen zij online declaraties indienen en de verwerking daarvan volgen. Ook hebben zij rechtstreeks toegang tot hun eigen gegevens, zoals de hoogte van eigen risico en premie. Daarnaast kunnen zij hun gegevens desgewenst zelf wijzigen. Denk bijvoorbeeld aan de gewenste betalingswijze en contactgegevens.

Groot gemak en betere service voor uw verzekerden

Doordat ONVZ declareren op deze wijze eenvoudig en gemakkelijk maakt, hoeven verzekerden daarvoor geen beroep op hun verzekeringsadviseur te doen. Dit kan u dus het nodige werk besparen waardoor u meer tijd overhoudt voor uw relaties. Bovendien blijkt in de praktijk dat verzekerden het plezierig vinden om hun eigen declaraties af te handelen en te beheren.

Wij adviseren u om de verzekerden waarvan u verwacht dat zij de app zouden willen gebruiken daarop in voorkomende gevallen te attenderen. Alle informatie over de app is beschikbaar op onze webpagina onvz.nl/app. De app, met beveiligde toegangscode, is daar tevens gratis te downloaden.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over de vernieuwde ONVZ app? Neemt u dan contact op met uw relatiemanager. U kunt ONVZ ook bereiken via de chat in Digitaal Portaal of via het e-mailadres vo@onvz.nl

Artikelen ONVZ Nieuws Februari 2016

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.