• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Bereikbaarheid debiteurenbeheer gewijzigd

De telefonische bereikbaarheid van de afdeling Debiteurenbeheer is gewijzigd. Deze afdeling is uw aanspreekpunt als het gaat om afhandeling van het rekening courant saldo en collectieve incasso's. Voortaan is de afdeling van 8.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar.

De gewijzigde bereikbaarheid is een gevolg van efficiëntere planning van de werkzaamheden binnen de afdeling. Door het inkomende telefoonverkeer te beperken tot de ochtenduren, kan de afdeling doelmatiger te werk gaan, bijvoorbeeld door snellere afhandeling van het berichtenverkeer via e-mail in de middag.

Debiteurenbeheer blijft op het e-mailadres debiteuren@onvz.nl gewoon bereikbaar. U kunt erop vertrouwen dat wij uw bericht zo snel mogelijk in behandeling nemen. 

De nieuwe telefonische openingstijden gelden uitsluitend voor telefoonnummer 030 639 62 59, dit heeft geen invloed op de verdere bereikbaarheid van ONVZ Zorgverzekeraar.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze bereikbaarheid? Neemt u dan contact op met uw relatiemanager. U kunt ONVZ ook bereiken via de chat in Digitaal Portaal of via het e-mailadres vo@onvz.nl.

Artikelen ONVZ Nieuws Juni 2016

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.