• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

De verzekeringsadviseur als partner in integraal gezondheidsmanagement

Een meerderheid van onze verzekeringsadviseurs geeft aan gezamenlijk met ONVZ op te willen trekken om hun toegevoegde waarde richting werkgevers te vergroten op het gebied van integraal gezondheidsmanagement. Dit past heel goed in de transformatie van ‘technisch verzekeren’ naar partner in preventie, gezondheid en vitaliteit die ONVZ op dit moment doormaakt. Hoe gaat u als verzekeringsadviseur die nieuwe rol invullen?

Uw werkgeversrelaties hebben u nodig. Nederland vergrijst, we moeten langer doorwerken, wet- en regelgeving wordt scherper, opleidingseisen hoger en stress is beroepsziekte nummer een. Risicomanagement en het investeren in de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van medewerkers wordt steeds belangrijker.

Werkgevers hebben behoefte aan een adviseur die hen proactief terzijde staat. Dat kunt u zijn. Met de juiste kennis en connecties bent u dé verzekeringsadviseur voor uw werkgeversrelaties. Of nog beter, dé verzekeringsrégisseur. 

Wij kunnen u daarbij helpen. Daarom organiseren we op woensdag 11 oktober voor de tweede keer de masterclass ‘Van verzekeringsadviseur naar -regisseur’, onder leiding van Peter Dona en Peter de Hond. U bent van harte welkom van 16.00 tot 20.30 uur, in ons vernieuwde pand in Houten.

Geïnteresseerd? 

Meld u direct aan om een plekje op de gastenlijst te bemachtigen. Eerst meer weten? Bekijk hier het hele programma.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.