• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Aanzienlijke korting bij maximaal eigen risico

Steeds meer verzekerden kiezen voor een verhoogd eigen risico op de basisverzekering. ONVZ speelt hier op in met een extra korting voor verzekerden die hun eigen risico maximaal verhogen. Deze aantrekkelijke premieverlaging kan ook voor uw klanten interessant zijn.

De overheid heeft het eigen risico op de basisverzekering per verzekerde van 18 jaar en ouder per 1 januari 2015 verhoogd van € 360 naar € 375. Dit eigen risico is verplicht. Verzekerden kunnen daarnaast zelf kiezen voor een hoger eigen risico. ONVZ stelt daar een aantrekkelijke premieverlaging tegenover.

Aanzienlijke korting

De afgelopen jaren kiezen steeds meer verzekerden voor een hoger vrijwillig eigen risico. De meeste verzekerden kiezen voor de maximale verhoging van het vrijwillig eigen risico met € 500. Het totale eigen risico bedraagt dan dus € 875. In 2015 biedt ONVZ deze verzekerden weer een aanzienlijke korting op de basisverzekering van € 300 per jaar. Meer informatie over het Individueel Zorgcollectief vindt u in een apart bericht in deze nieuwsbrief.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over korting bij een verhoogd eigen risico op de basisverzekering? Neemt u dan contact op met uw relatiemanager. U kunt ONVZ ook bereiken via 030 639 64 10 of een e-mail sturen naar vo@onvz.nl.

Artikelen ONVZ Nieuws November 2014

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.