• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Eenvoudig oversluiten met de nieuwe Oversluitmodule

Het oversluiten van groepen verzekerden van de ene zorgverzekeraar naar de andere is doorgaans een ingewikkeld en tijdrovend proces. De nieuwe Oversluitmodule van ONVZ brengt daar verandering in.

Voor u als verzekeringsadviseur is het oversluiten van bestaande verzekerden bij uw kantoor voortaan een kwestie van een paar muisklikken. Bijvoorbeeld wanneer u signaleert dat een verzekeringsproduct van ONVZ qua dekking en/of kosten beter bij uw klanten past dan het aanbod van andere zorgverzekeraars. Of als u wilt profiteren van de hoge graad van dienstverlening die ONVZ aan verzekerden en hun adviseurs biedt. In die gevallen is dat met de nieuwe Oversluitmodule snel geregeld.

Online portaal

De module is in feite een online portaal waar u kunt inloggen met een gebruikersnaam en een wachtwoord. U kunt er de e-mailadressen van verzekerden uploaden en hen attenderen op een product van ONVZ dat naar uw mening goed bij deze groep verzekerden past. U biedt hen aan non-select over te stappen voor zover het gaat om een product met gelijkwaardige dekking. Als u wilt oversluiten naar een hogere dekking zal de verzekerde de gebruikelijke gezondheidsvragen moeten beantwoorden.

Opzegservice

Vervolgens houdt de Oversluitmodule u precies op de hoogte van de stand van zaken. U ziet of uw klanten uw e-mail hebben gelezen, of ze de aangeboden verzekering hebben aangevraagd en dit proces volledig hebben afgerond. Als klanten onderweg zijn afgehaakt, ziet u dat ook zodat u gericht actie kunt ondernemen. Ook voor uw klant vraagt het overstappen nauwelijks enige inspanning. De Oversluitmodule is zelfs uitgerust met een automatische opzegservice.

Trainingssessies

ONVZ neemt de Oversluitmodule medio november 2014 in gebruik. Hoe u de module kunt bereiken, hoe u ermee kunt werken en wat specifieke gebruiksvoorwaarden zijn, legt ONVZ u graag uit in speciale trainingssessies van twee à drie uur. Wanneer u aan uw relatiemanager te kennen heeft gegeven hiervoor belangstelling te hebben, ontvangt u een uitnodiging. Heeft u alsnog interesse voor deelname, dan nodigen wij u graag uit dat te laten weten.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over de nieuwe Oversluitmodule? Neemt u dan contact op met uw relatiemanager. U kunt ONVZ ook bereiken via 030 639 64 10 of een e-mail sturen naar vo@onvz.nl.

Artikelen ONVZ Nieuws November 2014

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.