• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

ONVZ scoort hoog onder verzekeringsadviseurs

ONVZ is de meest aanbevolen zorgverzekeraar onder verzekeringsadviseurs. Dit blijkt uit het landelijk zorgonderzoek 2015 van Bureau D & O onder 282 verzekeringsadvieskantoren.

Direct na ONVZ (7,8) bezet Stad Holland (7,7) de tweede plek op de ranglijst van meest aanbevolen verzekeraars. ONVZ en Stad Holland gaan ook samen aan kop als het gaat om de meest gewaardeerde zorgverzekeraars. Van de adviseurs die met Stad Holland en ONVZ samenwerken, waardeert 72% hen met een 8 of hoger.

Bureau D & O vroeg de verzekeringsadviseurs verder welke aanbieders van zorgverzekeringen het grootste aandeel van ziektekostenpolissen binnen het kantoor hebben. ONVZ blijft met 62% koploper op dit onderdeel. 44% van de ondervraagden verwacht zelfs dat het aandeel van ONVZ het komende jaar zal stijgen.

Restitutiepolis

Het type polis speelt volgens Bureau D & O een belangrijke rol in de hoge score die ONVZ in het landelijk zorgonderzoek 2015 behaalt. “ONVZ werkt alleen maar met een restitutiepolis”, stelt Jurjen Oosterbaan, directeur van Bureau D & O. “Dat wordt door verzekeringsadviseurs erg gewaardeerd.” Oosterbaan wijst op problemen die kunnen ontstaan met budgetpolissen, de tegenhanger van de restitutiepolis. “Te vaak worden consumenten hierbij onverwacht geconfronteerd met hoge eigen financiële bijdragen wanneer zij medische hulp moeten inroepen.”

Positieve stimulans

De hoge waardering die wij van verzekeringsadviseurs krijgen, beschouwen wij als een positieve stimulans voor ons beleid. Verzekeringsadviseurs zijn en blijven een belangrijke doelgroep voor ONVZ. Wij zetten ons beleid daarom op de ingeslagen weg voort. Juist dit onderzoek toont aan dat verzekeringsadviseurs met zekerheid een goed advies geven aan hun relaties indien zij ONVZ adviseren voor een passende zorgverzekering.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over het landelijk zorgonderzoek 2015? Neemt u dan contact op met uw relatiemanager. U kunt ONVZ ook bereiken via 030 639 64 10 of een e-mail sturen naar vo@onvz.nl.

Artikelen ONVZ Nieuws November 2015

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.