• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Rekening courant gewijzigd

Er is een nieuwe versie van de rekening courant. Wat is er precies veranderd?

Begin oktober heeft ONVZ een nieuwe versie van de rekening courant in gebruik genomen. De verschillen van de nieuwe rekening courant ten opzichte van de oude versie zitten met name in de kolommen Omschrijving en Netto bedrag.

Omschrijving

Het notanummer is toegevoegd bij de omschrijving van de boeking. Het notanummer matcht met de ontvangen boekingsnota. Mocht er geen notanummer bij de rekening courant boeking staan vermeld, dan is er geen boekingsnota verzonden. De boeking is dan in de borderel terechtgekomen. In de borderel is deze boeking dan te herkennen aan Correctie voor de naam van de verzekerde.

Netto bedrag

De kolom Netto bedrag is toegevoegd in de rekening courant. Hierdoor is de rekening courant makkelijker te controleren ten opzichte van de boekingsnota en borderel, waar ook een netto geboekt bedrag staat vermeld. De kolom bedrag in de oude rekening courant is hiermee komen te vervallen.

Voorbeeld

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over de nieuwe rekening courant? Neemt u dan contact op met uw relatiemanager. U kunt ONVZ ook bereiken via 030 639 64 10 of een e-mail sturen naar vo@onvz.nl.

Artikelen ONVZ Nieuws Oktober 2015

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.