• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

ONVZ past korting en provisie voor 2019 aan

Vooruitlopend op een nieuw korting- en provisiebeleid per 1 januari 2020, waarin de koppeling tussen de provisie-inkomsten van verzekeringsadviseurs en de ontwikkeling van de zorgkosten wordt losgelaten, past ONVZ per 2019 de maximale provisie op de Vrije Keuze Basisverzekering aan.

Provisie

Concreet gaat het voor 2019 om een aanpassing van het maximale provisiepercentage voor de Vrije Keuze Basisverzekering, voor zowel individuele als collectieve tarieven, van 2% naar 1,8%. Voor de overige tarieven en aanvullende verzekeringen blijft de provisie in 2019 ongewijzigd.

Goede beloning

Voor ONVZ blijft een goede beloning voor de verzekeringsadviseurs vanaf 2020, waarschijnlijk in de vorm van nominale bedragen, een belangrijk uitgangspunt. Onze verwachting is dat de verdiensten voor onze verzekeringsadviseurs in 2019 ongeveer op hetzelfde niveau uitkomen als in 2018. Vanzelfsprekend brengen wij de verzekeringsadviseurs tijdig op de hoogte van de veranderingen die 2020 gaat brengen.

Verhoging korting en klantbehoud

De verwachting is dat de premie voor de basisverzekering per 2019 zal stijgen. Om deze premieverhoging wat te verzachten voor onze verzekerden verhogen wij de individuele korting van 3% naar 3,2% en de collectieve kortingen van 5% naar 5,2% en van 8% naar 8,2%. De overige kortingen blijven ongewijzigd. Wij verwachten dat dit een positief effect heeft voor zowel de verzekeringsadviseurs als voor ONVZ.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.