• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

De 5 gezonde stappen

Zijn uw relaties gericht bezig met gezondheidsmanagement binnen hun organisatie? Of vooral op zoek naar praktische tools? We helpen ze graag bij het ontdekken van hun gezondheidswinst.

Goed voor uw relaties

Gezonde en energieke werknemers zijn vaak bevlogen werknemers en leveren daardoor aantoonbaar betere prestaties. Belangrijk voor de mensen die werken bij uw relaties en goed voor het bedrijfsresultaat. ONVZ ondersteunt uw relaties graag bij het vinden van het antwoord op de vraag: waar zit voor hun organisatie de gezondheidswinst? Deze 5 stappen helpen daarbij:

Stap 1: Inzicht ervaren

Graag gaat onze Corporate Healthmanager met uw relaties in gesprek om na te gaan hoeveel gezonde winst ze kunnen boeken. Hij gebruikt daarbij speciaal ontwikkelde tools die helpen om de gezondheids- en verzuimvraagstukken van uw relaties goed in kaart te brengen en uit te voeren.

Stap 2: Doelen stellen

We nemen het specifieke vraagstuk van uw relaties als uitgangspunt. Op basis van wat zij willen bereiken en wat haalbaar is gaan we samen met hen aan de slag. Wij helpen hen daarbij door het inzetten van onze Oriëntatiescan. 

Stap 3: Acties invullen

Wat heeft de organisatie van uw relaties nodig, op basis van hun gezondheidsdoelen? En op welke manier? Uiteraard bepalen zij zelf wat de beste oplossing is voor hun organisatie en werknemers. Dat kan een oplossing zijn via het gezondheidsnetwerk van ONVZ. Of ze vullen zelf de oplossing in. De keuze is aan uw relaties. 

Stap 4: Oplossingen financieren

We bieden uw relaties een aantal financiële oplossingen die nauw aansluiten op hun gemaakte keuzes. Uiteraard kiezen zij zelf welke oplossing het beste past bij hun organisatie.

Stap 5: Effecten monitoren

Hebben de specifieke acties het beoogde effect en worden de gestelde doelen gehaald? En wat is nodig om bij te sturen als dat niet het geval is? We gaan het graag samen na met uw relaties.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.