• Eersteklas Zorgverzekering
  • Snel geholpen door ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,3

Gezond vitaliteitsbeleid voor uw relaties

ONVZ ondersteunt uw relaties graag bij het vinden van hun gezondheidswinst. Want gezond werken is belangrijk voor hun werknemers en goed voor het bedrijfsresultaat. Wij hebben de expertise en kennis in huis op het gebied van vitaliteitsinterventies. En we beschikken over een groot Gezondheidsnetwerk.

Aandacht voor de mentale gezondheid van uw relaties

Thuiswerken en een vertroebelende werkprivé-balans zorgen voor extra druk op de mentale gezondheid van de medewerkers van uw relaties. Met inzicht in data en aanvullende zorg helpen wij u bij het voorkomen, herkennen en vroegtijdig oplossen van mogelijke problemen.

→ Meer over onze ondersteuning

Snel gespecialiseerde zorg via ons Gezondheidsnetwerk

Via ons Gezondheidsnetwerk hebben uw relaties toegang tot een groot aanbod van gespecialiseerde zorg. Van preventie en zelfzorg tot gespecialiseerde behandelingen. Zo zorgen we voor minder uitval en snellere re-integratie. We helpen graag de juiste gezondheidspartner te vinden.

Meer over ons Gezondheidsnetwerk

WerkfitB

Gratis extra dekking met Werkfit

Werknemers met een basis- en aanvullende verzekering bij ONVZ krijgen automatisch de gratis module Werkfit. Dat betekent extra dekkingen voor fysiotherapie, psychologische en preventieve zorg. Dat is pas eersteklas!

Meer over Werkfit

Vlot geholpen met Snelzorg

Bij ONVZ geloven we dat zorg beter en sneller kan. Staat uw relatie op de wachtlijst voor een behandeling? Misschien kan wachtlijstbemiddeling helpen om de ingreep te versnellen. Ook wanneer uw relatie nog niet op een wachtlijst staan. Daarom zijn we gestart met Snelzorg. Voor Snelzorg maken we afspraken met diverse zelfstandige behandelcentra, zodat uw relaties daar snel terecht kunnen.

Meer over Snelzorg

Meer weten over samenwerken met ONVZ?

Gunt u uw relaties een eersteklaszorgverzekering en een gezond leven? Dat kan met een collectieve zorgverzekering van ONVZ. Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Klanten waarderen
onze dienstverlening met een

8,2

Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen® 2021

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Quote-110-px

Gewoon goed en overzichtelijk. Geen moeilijk gedoe, iets meer betalen is het waard.

Dit zegt R. de Jong uit Baarn over ONVZ

Heeft u nog vragen?
Wij zijn er voor u

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.