Gezond vitaliteitsbeleid voor uw relaties

Snelzorg: de snelste zorg voor uw relaties

Wij willen uw relaties goede en snelle zorg bieden. Omdat we geloven dat zorg altijd beter kan, zijn wij gestart met Snelzorg. Snelzorg is een initiatief waarbij we met vele zelfstandige behandelcentra afspraken maken, zodat uw relaties daar snel terechtkunnen.

Binnen 5 dagen bij een medisch specialist

Met Snelzorg kunnen de medewerkers van uw relaties binnen 5 werkdagen terecht bij een medisch specialist die bij Snelzorg zijn aangesloten. Vanaf met moment dat een van de medewerkers een beroep doet op Snelzorg, regelen wij alles. Wij leggen het contact met de medisch specialist en wij vergoeden de kosten direct aan de zorgverlener. Zo kan de medewerker zich volledig concentreren op zijn of haar herstel.

De eerste zorgpartners zijn bekend

De eerste zorgpartners van Snelzorg zijn inmiddels bekend. We hebben contracten met de volgende klinieken:

  • Annatommie MC (orthopedie en revalidatie)
  • Equipe (orthopedie en revalidatie)
  • Bergman Clinics (dermatologie)
  • DC Klinieken (diagnostiek)

Meer zorgpartners volgen

In 2021 voegen we steeds meer zorgpartners toe aan Snelzorg, zodat medewerkers voor veel verschillende medisch problemen snel hulp kunnen krijgen. Door de coronacrisis is het helaas mogelijk dat hier ook vertragingen in plaatsvinden.  

 

Benieuwd wat we nog meer voor u en uw relaties kunnen doen? Bekijk dan meer oplossingen om uw relaties gezond te houden.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 – 20.00 uur

Stel een vraag

Telefoon

Ma t/m vr: 8.30 - 18.00 uur

030 639 62 22
Meer contactopties