Gezondheidsnetwerk

Gezondheidspartners

Om u en uw medewerkers zo goed mogelijk te kunnen helpen bij gezond zijn en gezond blijven, hebben we afspraken gemaakt met verschillende gezondheidspartners. Dat zijn BeauAvis, GRIP, HC Health, &niped, TIGRA en Vitalmindz. We leggen graag uit wat zij voor u kunnen betekenen.

BeauAvis-logo

BeauAvis heeft zich gespecialiseerd in de re-integratie en verzuimbegeleiding van medewerkers. BeauAvis is een full service dienstverlener met een eigenzinnige kijk op verzuim. Ze beoordelen wat iemand nog wél kan en hoe er zo snel en duurzaam mogelijk gere-integreerd kan worden naar werk. Hun kernactiviteiten dekken het hele terrein van arbodienstverlening, waaronder alle verplichte handelingen uit de Wet Verbetering Poortwachter. BeauAvis werkt van preventie tot bemiddeling en zorgt, samen met u, voor competente, gemotiveerde en gezonde werknemers.

 

 

GRP-logo

GRIP is een bureau dat organisaties ondersteunt energie te vergroten en stress te verlagen. GRIP gelooft in mensen en hun vermogen zichzelf te versterken en eruit te halen wat erin zit. De basis van hun dienstverlening is een tool waarmee medewerkers zelfstandig online kunnen werken aan het verminderen van stress, het vergroten van hun energie en het versterken van hun persoonlijk leiderschap. GRIP geeft zowel inzicht aan de medewerker en de mogelijkheid voor een gerichte individuele aanpak als informatie over hoe jullie organisatie er op dit moment voorstaat. GRIP verhoogt duurzame inzetbaarheid, stimuleert eigen regie en verantwoordelijkheid, voorkomt uitval en draagt bij aan het realiseren van organisatiedoelstellingen.

HCHealth-logo.png

HC Health is hét full-service vitaliteitsbureau van (thuis)werkend Nederland. De stepped-care dienstverlening ondersteunt tal van organisaties met het verbeteren van hun duurzame inzetbaarheid en het effectief opzetten en uitvoeren van een vitaliteitsbeleid op maat. Deze dienstverlening zorgt ervoor dat medewerkers zelfstandig, maar ook onder begeleiding kunnen werken aan hun herstel.

Nipedlogo.png

&niped heeft een missie: een gezonder leven voor iedereen. Dat doen zij door zoveel mogelijk mensen inzicht te bieden in hun gezondheid en leefstijl en te inspireren hiermee aan de slag te gaan. &niped geeft werkgevers daarmee dé basis waarop impactvolle interventies kunnen worden bepaald.

TIGRA-logo.jpg

TIGRA is een landelijk dekkende organisatie die ervoor zorgt dat werknemers gezond, vitaal en met plezier aan het werk blijven en fluitend hun pensioen halen. Dit doen zij met een brede dienstverlening op het gebied van verzuim, inzetbaarheid, preventie en thuiswerken. Het team bestaat uit meer dan 100 experts verdeeld over meer dan 25 TIGRA vestigingen.

Even sparren? Bel de Werkgeversdesk

Wilt u meer weten over ons Gezondheidsnetwerk en wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op met uw accountmanager of de ONVZ Werkgeversdesk. De Werkgeversdesk is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 030 639 62 66 of stuur een e-mail naar werkgeversdesk@onvz.nl.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties