• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Samenwerking ONVZ en Topsport Community verlengd

04-12-2018 - De Topsport Community en zorgverzekeraar ONVZ hebben hun partnership verlengd met 3 jaar. ONVZ is sinds 2015 partner van de Topsport Community, de stichting van Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband.

De zorgverzekeraar is er natuurlijk voor wie ziek is en zorg nodig heeft. Maar ook voor wie gezond is en dat graag wil blijven. "De Topsport Community maakt kennis uit de topsport en wetenschap beschikbaar voor de werkvloer", zegt Vivian Minten, commercieel directeur bij ONVZ. "Zo helpen en inspireren we werkgevers en medewerkers om te investeren in een gezondere werkvloer."

De Topsport Community organiseert door het jaar heen evenementen met sprekers uit de topsport, bedrijfsleven en wetenschap. Minten: "De sprekers bij de evenementen zijn dé deskundigen op hun vakgebieden en zij dagen uit om nieuwe dingen te durven leren en proberen. Daarom zien wij de Topsport Community als toegevoegde waarde voor onze medewerkers en relaties."

Pieter van den Hoogenband, oprichter van de Topsport Community is ook verheugd met de verlengde samenwerking: "ONVZ loopt voor op het gebied van preventie. Het is een vereniging met leden die niet voor snel gewin gaat. Dit spreekt ons vanuit de Topsport Community zeer aan. Met al onze partners hebben wij duurzame relaties. Wij zijn ervan overtuigd dat je op deze manier de beste resultaten bereikt, zowel in de topsport als in het bedrijfsleven en de wetenschap."

Naast ONVZ zijn ook ABN AMRO, EIFFEL, EY, Jumbo en Wereldhave partner van de Topsport Community.

Topsport-community-2018-PrJPEG

 Pieter van den Hoogenband

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.