• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Rikky van Osch benoemd tot Clustermanager Datacare

25-04-2018 - Rikky van Osch is bij ONVZ benoemd tot Clustermanager Datacare. Het cluster Datacare is onder andere verantwoordelijk voor het verder verbeteren van de digitale dienstverlening van ONVZ. Zij is gestart op 1 april 2018.

Van Osch werkte hiervoor bij de Sociale Verzekeringsbank, waar zij sinds 2015 chief information officer (CIO) was. Daarvoor werkte zij onder andere bij Equens SE en bij Sun Microsystems in de Verenigde Staten. In haar vorige functies hield zich onder meer bezig met digitalisering en innovatie.

Helpen en inspireren

"Uiteraard zijn we er voor wie zorg nodig heeft, maar we helpen ook bij het gezond worden en gezond blijven. We willen onze verzekerden daarom helpen en inspireren bij een goed en gezond leven,” licht bestuursvoorzitter van ONVZ Jean-Paul van Haarlem toe. “Het cluster Datacare speelt daarin een belangrijke rol. We zijn daarom erg blij dat Rikky ons komt helpen om onze strategie verder vorm te geven."

Over ONVZ

ONVZ heeft geen winstoogmerk en daarmee staat het belang van verzekerden voorop. De verzekeraar helpt en inspireert zijn leden bij een goed en een gezond leven. Uiteraard is ONVZ er voor wie ziek is en zorg nodig heeft, maar ook voor wie gezond is en dat wil blijven. ONVZ biedt uitsluitend restitutieverzekeringen. Met die vrije zorgkeuze kan ONVZ ook daadwerkelijk de beste zorg bieden met de beste specialist die bij iemands zorgvraag past. Uit onafhankelijk onderzoek van GfK blijkt dat ONVZ van alle verzekeraars het meest door verzekerden wordt vertrouwd. Meer informatie staat op de website van ONVZ.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friso de Jong, ONVZ Zorgverzekeraar, via 030 639 63 30, 06 47 23 61 27 of fdjong@onvz.nl.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.