• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Vivian Minten benoemd tot Clustermanager Klantrelaties

30-11-2017 - Vivian Minten is bij ONVZ benoemd tot Clustermanager Klantrelaties. Het cluster Klantrelaties is onder andere verantwoordelijk voor het werven van nieuwe verzekerden en het bedienen van bestaande verzekerden. Zij start op 1 december 2017.

Minten werkte hiervoor bij Rabobank Amersfoort Eemland, waar zij sinds 2016 directeur Particulieren en Private Banking was. Daarvoor was ze interim-directeur bij onder andere Rabobank Hengelo en Rabobank Nederland. Voor haar carrière bij Rabobank werkte ze onder meer bij Allianz, Interpolis en Ernst & Young Financial Services.

Helpen en inspireren

"We zijn erg verheugd over de komst van Vivian," licht bestuursvoorzitter van ONVZ Jean-Paul van Haarlem toe. "We helpen en inspireren onze verzekerden bij een goed en gezond leven. Uiteraard zijn we er voor wie zorg nodig heeft, maar we helpen ook bij het gezond worden en gezond blijven. Het cluster Klantrelaties speelt daarin een belangrijke rol. We zijn blij dat Vivian aan boord is om deze strategie verder in te vullen."

Over ONVZ

ONVZ heeft geen winstoogmerk en daarmee staat het belang van verzekerden voorop. De verzekeraar helpt en inspireert zijn leden bij een goed en een gezond leven. Uiteraard is ONVZ er voor wie ziek is en zorg nodig heeft, maar ook voor wie gezond is en dat wil blijven. ONVZ biedt uitsluitend restitutieverzekeringen. Met die vrije zorgkeuze kan ONVZ ook daadwerkelijk de beste zorg bieden met de beste specialist die bij iemands zorgvraag past. Uit onafhankelijk onderzoek van GfK blijkt dat ONVZ van alle verzekeraars het meest door verzekerden wordt vertrouwd. Meer informatie staat op de website van ONVZ.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friso de Jong, ONVZ Zorgverzekeraar, via 030 639 63 30, 06 47 23 61 27 of fdjong@onvz.nl.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.