Nieuws- en persberichten

Maatschappelijk jaarverslag 2021

04-04-2022 - Publicatie maatschappelijk jaarverslag. 

Voor het tweede jaar op rij werd er door de coronapandemie in 2021 veel gevraagd van ons allemaal. Van alle Nederlanders, maar in het bijzonder van al die mensen die werken in de zorg. Want zorg moet altijd doorgaan. Ook in 2021 hebben wij het zorgveld zo goed als mogelijk ondersteund door onzekerheid over financiën en continuïteit weg te nemen bij het uitvallen van delen van de reguliere zorg.

Wij hebben waardering voor de medewerkers van ONVZ. 2021 vroeg ook van hen opnieuw flexibiliteit en veerkracht. Grotendeels werkend vanuit huis slaagden zij erin om onze klanten persoonlijk te blijven bedienen. Een inkijkje in hun 2021 en de manier waarop zij bijdragen aan de gezondheid van onze verzekerden is te lezen in dit maatschappelijke jaarverslag.

Premie en resultaat 2021

We zijn blij dat we op 12 november 2021 bekend konden maken dat de premie voor 2022 gelijk bleef. Dat konden we doen door een bedrag van ruim 28 miljoen euro terug te geven uit onze reserves. Goed nieuws voor onze verzekerden natuurlijk. En een knappe prestatie dat we ondanks de stijgende zorgkosten die premie niet hoefden te verhogen. Ook de komende jaren gebruiken we onze reserves waar mogelijk om de premiestijging voor onze verzekerden te dempen.

Meer informatie?

Meer informatie over onze resultaten, de waardering van onze klanten en de persoonlijke verhalen van Lars, Simone, Anna, Emile, Wouter, Aida, Marjorie, Rob en alle andere ONVZ-collega’s leest u in ons jaarverslag. Of bekijk de verkorte en interactieve publieksversie.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties