ONVZ opent telefoonlijn voor een praatje in coronatijd

08-04-2020 - We kunnen ons voorstellen dat het leven in coronatijd niet altijd even makkelijk is. Daarom heeft ONVZ een speciale telefoonlijn voor u geopend. Gewoon voor een praatje, om tips te delen of uw zorgen te bespreken. 

Nu we met z'n allen in deze situatie zitten, is het extra belangrijk om er voor elkaar te zijn en op elkaar te letten. Iets wat onze ZorgConsulenten op het lijf is geschreven. Zij kwamen zelf met het idee voor een speciale telefoonlijn. Niet alleen voor vragen over het coronavirus, maar juist ook voor een praatje en tips om bewust met uw gezondheid bezig te zijn. Zo zijn we er voor elkaar.

André, ZorgConsulent bij ONVZ: "Ik merk dat veel mensen het sociale contact missen nu we allemaal binnen moeten blijven. En dat kan ik me heel goed voorstellen. Soms helpt het dan om even je hart te luchten of zorgen te uiten. Heeft u even behoefte aan een luisterend oor? Bel ons dan gerust."

Behoefte aan een luisterend oor?

De speciale telefoonlijn is elke werkdag tussen 8.30 en 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 030 639 62 90. We zitten voor u klaar om naar u te luisteren. Zo zijn we er voor elkaar.

Alles over het coronavirus

Meer nieuws rondom corona lezen? Bekijk onze algemene nieuwspagina Alles over het coronavirus.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.