Nieuws- en persberichten

ONVZ opent telefoonlijn voor een praatje in coronatijd

13-01-2021 - We kunnen ons voorstellen dat het leven in coronatijd niet altijd even makkelijk is. Daarom heeft ONVZ een speciale telefoonlijn voor u geopend. Gewoon voor een praatje, om tips te delen of uw zorgen te bespreken. 

Behoefte aan een luisterend oor?

Nu we met z'n allen in deze situatie zitten, is het extra belangrijk om er voor elkaar te zijn en op elkaar te letten. Iets wat onze ZorgConsulenten op het lijf is geschreven. Zij kwamen zelf met het idee voor een speciale telefoonlijn. Niet alleen voor vragen over het coronavirus, maar juist ook voor een praatje en tips om bewust met uw gezondheid bezig te zijn. Zo zijn we er voor elkaar.

André, ZorgConsulent bij ONVZ: "Ik merk dat veel mensen het sociale contact missen nu we allemaal binnen moeten blijven. En dat kan ik me heel goed voorstellen. Soms helpt het dan om even je hart te luchten of zorgen te uiten. Heeft u even behoefte aan een luisterend oor? Bel ons dan gerust."

Openingstijden speciale telefoonlijn

De speciale telefoonlijn is elke werkdag tussen 8.30 en 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 030 639 62 90. We zitten voor u klaar om naar u te luisteren. Zo zijn we er voor elkaar.

Alles over het coronavirus

Meer nieuws rondom corona lezen? Bekijk onze algemene nieuwspagina Alles over het coronavirus.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 – 20.00 uur

Stel een vraag

Telefoon

Ma t/m vr: 8.30 - 18.00 uur

030 639 62 22
Meer contactopties