Nieuws- en persberichten

Test jouw mentale fitheid tijdens het WK Hockey voor dames in Amstelveen

Test jouw mentale fitheid tijdens het WK Hockey voor dames in Amstelveen

Van 1 tot 17 juli gaan de Nederlandse hockeysters voor goud tijdens het WK Hockey in Amstelveen. Als partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond is ONVZ uiteraard aanwezig. Kom naar Amstelveen en support de dames én test jouw mentale fitheid bij de ONVZ-stand.

De dames zijn er klaar voor

Met 11 gouden medailles op 18 WK’s is het Nederlandse dames hockeyelftal één van de favorieten voor een podiumplaats. De dames beginnen het WK op 2 juli met de poulewedstrijd tegen Ierland. Een dag later spelen de dames tegen Duitsland, gevolg door de laatste poulewedstrijd op 6 juli tegen Chili.

Hoe gefocust ben jij? Test jouw mentale fitheid

Als hockeysupporter draag je een steentje bij aan de mentale fitheid van de spelers, maar hoe fit ben je eigenlijk zelf? Kom langs bij de ONVZ-stand in het Wagener Stadion in Amstelveen en laat zien dat jij er klaar voor bent! Test je mentale fitheid via de ONVZ Cardio Wall en maak elke dag kans op €100,- shoptegoed bij Hockeydirect.nl.

ONVZ en Hockey

ONVZ inspireert de hockeywereld met zijn KNHB partnership om fysiek en mentaal gezond, fit en in balans te blijven. Hockey heeft als één van de grootste sporten van Nederland een belangrijke rol bij het creëren van een gezondere samenleving. ONVZ draagt hieraan bij door te helpen en inspireren bij een goed en gezond leven. Dat doen we het hele jaar en ook tijdens het WK Hockey. Zodat jij klaar bent voor elke wedstrijd.

We zien je in Amstelveen. Wij zijn er klaar voor. Jij bent er klaar voor! ONVZ. 

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 – 20.00 uur

Stel een vraag

Telefoon

Ma t/m vr: 8.30 - 18.00 uur

030 639 62 22
Meer contactopties