Gezond(er) werken

Ondersteuning van uw gezondheidsbeleid

Aandacht voor gezonder werken

Vitale medewerkers zijn gelukkiger, productiever en duurzaam inzetbaar. Maar waar vindt u de beste (preventieve) zorg voor uw medewerkers? En hoe zorgt u dat ze hier snel van gebruik kunnen maken? Wij hebben de expertise en kennis in huis op het gebied van vitaliteitsinterventies. En we beschikken over een groot Gezondheidsnetwerk.

Ondersteuning bij mentale gezondheid

Thuiswerken, een vertroebelende werkprivé-balans en financiële onzekerheid zorgen voor extra druk op de mentale gezondheid van uw medewerkers. Met inzicht in data en aanvullende zorg helpen wij u bij het voorkomen, herkennen en vroegtijdig oplossen van mogelijke problemen.

→ Meer over onze ondersteuning

Snel gespecialiseerde zorg via ons Gezondheidsnetwerk

Via ons Gezondheidsnetwerk hebben uw medewerkers toegang tot een groot aanbod van gespecialiseerde zorg. Van preventie en zelfzorg tot gespecialiseerde behandelingen. Zo zorgen we samen voor minder uitval en snellere re-integratie. We helpen u graag de juiste gezondheidspartner te vinden.

→ Meer over ons Gezondheidsnetwerk

Gratis extra dekking met Werkfit

Medewerkers met een aanvullende verzekering krijgen de gratis extra module Werkfit. Daarin zitten extra dekkingen voor fysiotherapie, psychologische en preventieve zorg. Zo krijgen uw medewerkers meer ruimte voor belangrijke zorg.

Vrije zorgkeuze en ruime dekkingen

Bij ONVZ bent u vrij om zelf te kiezen in welk ziekenhuis en door welke dokter u zich laat behandelen. Alleen bij ongecontracteerde zorgverleners in wijkverpleging en ggz hanteert ONVZ vanaf 1 januari 2021 maximale vergoedingen. Daarnaast biedt ONVZ zeer ruime dekkingen binnen de aanvullende verzekeringen.

Vlot geholpen met Snelzorg

Staat uw medewerker op de wachtlijst voor een behandeling? Misschien kan wachtlijstbemiddeling helpen om de ingreep te versnellen. We geloven dat zorg altijd beter en sneller kan. Ook wanneer u of uw medewerkers nog niet op een wachtlijst staan. Daarom is er Snelzorg. Met Snelzorg maken we met vele zelfstandige behandelcentra afspraken, zodat uw medewerkers daar snel terecht kunnen.

→ Meer over Snelzorg

Meer weten over samenwerken met ONVZ?

Samen uw medewerkers gezond houden? Dat kan met een collectieve zorgverzekering van ONVZ. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Klanten waarderen onze dienstverlening met een

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! 8,5 Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen® 2023.

Waar voor je geld

“Wij kiezen al sinds de invoering van de Zorgverzekeringswet in 2006 voor ONVZ vanwege de enorm brede dekkingen. Bij ONVZ krijg je echt waar voor je geld. Ik adviseer mijn klanten vaak om voor ONVZ te kiezen óf er te blijven.”
Tijmen Beekhuis, directeur Assurantiekantoor De Jong en van Diermen 50 jaar
Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties