Werkgever

Ondersteuning van uw gezondheidsbeleid

Vitale medewerkers zijn gelukkiger, productiever en duurzaam inzetbaar. Maar waar vindt u de beste (preventieve) zorg voor uw medewerkers? En hoe zorgt u dat ze hier snel van gebruik kunnen maken? Wij hebben de expertise en kennis in huis op het gebied van vitaliteitsinterventies. En we beschikken over een groot Gezondheidsnetwerk.

Ondersteuning bij mentale gezondheid

Thuiswerken, een vertroebelende werkprivé-balans en financiële onzekerheid zorgen voor extra druk op de mentale gezondheid van uw medewerkers. Met inzicht in data en aanvullende zorg helpen wij u bij het voorkomen, herkennen en vroegtijdig oplossen van mogelijke problemen.

Meer over onze ondersteuning

Snel gespecialiseerde zorg via ons Gezondheidsnetwerk

Via ons Gezondheidsnetwerk hebben uw medewerkers toegang tot een groot aanbod van gespecialiseerde zorg. Van preventie en zelfzorg tot gespecialiseerde behandelingen. Zo zorgen we samen voor minder uitval en snellere re-integratie. We helpen u graag de juiste gezondheidspartner te vinden.

Meer over ons Gezondheidsnetwerk

Gratis extra dekking met Werkfit

Medewerkers met een basisverzekering krijgen de gratis extra module Werkfit. Daarin zitten extra dekkingen voor fysiotherapie, psychologische en preventieve zorg. Zo krijgen uw medewerkers meer ruimte voor belangrijke zorg.

Vlot geholpen met Snelzorg

Bij ONVZ geloven we dat zorg beter en sneller kan. Snelzorg is een initiatief waarbij we met zorgaanbieders in Nederland afspraken maken, zodat verzekerden daar sneller terecht kunnen. In 2022 werden onze verzekerden dankzijn Snelzorg gemiddeld 50 dagen eerder geholpen. Uw relaties hoeven niets extra's te betalen voor Snelzorg: dit zit in het basispakket van ONVZ Vrije Keuze.

Meer over Snelzorg

Meer weten over samenwerken met ONVZ?

Samen uw medewerkers gezond houden? Dat kan met een collectieve zorgverzekering van ONVZ. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klanten waarderen onze dienstverlening met een

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! 8,3 Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen® 2024.

Waar voor je geld

“Wij kiezen al sinds de invoering van de Zorgverzekeringswet in 2006 voor ONVZ vanwege de enorm brede dekkingen. Bij ONVZ krijg je echt waar voor je geld. Ik adviseer mijn klanten vaak om voor ONVZ te kiezen óf er te blijven.”
Tijmen Beekhuis, directeur Assurantiekantoor De Jong en van Diermen 50 jaar
Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties