Nieuws- en persberichten

Kies voor toegang tot zorg

14-12-2022 - Bewust kiezen voor een zorgverzekering wordt steeds belangrijker. De vraag naar zorg stijgt en hiermee de zorgkosten en -premie. Het zorgstelsel kent zijn grenzen. Met oplopende wachtlijsten en tekort aan zorgpersoneel vragen mensen zich af of ze in de toekomst nog de zorg kunnen krijgen die nodig is. In deze tijd van onzekerheid en inflatie ligt de nadruk op bezuinigen en prijsvergelijken om op de zorgpremie te besparen.

Toekomstbewust kiezen

Bij keuzes die uw gezondheid raken, zoals het afsluiten van uw zorgverzekering, is het belangrijk om verstandig te vergelijken en (toekomst)bewust te kiezen. Een vergelijking die verder gaat dan prijs. Want als u zorg nodig heeft, wilt u zeker weten dat het goed geregeld is en dat u uw eigen zorgkeuzes kunt maken. Bovendien wilt u snel terecht kunnen voor de best passende behandeling en niet voor onvoorziene kosten komen te staan.

Toegang tot zorg behouden, versnellen en vernieuwen

Bij ONVZ doen we er voor onze verzekerden alles aan om de toegang tot zorg te behouden, te versnellen en te vernieuwen. Dit doen we door duurzaam samen te werken met zorgaanbieders, wendbaar te zijn in onze zorginkoop en de zorgcapaciteit die beschikbaar is goed te benutten door bijvoorbeeld ook in te kopen bij zelfstandige behandelcentra. Daarnaast helpen we onze verzekerden één op één met snelle toegang tot passende zorg en innovatieve digitale zorg. Altijd met ruimte om zelf te kiezen, want autonomie voor onze verzekerden vinden wij heel belangrijk.

ONVZ biedt onder andere: Snelzorg, een initiatief waarbij we afspraken maken met zorgaanbieders in Nederland waar u snel en goed geholpen kan worden. En met digitale zorgvernieuwing kunnen we uw toegang tot zorg laagdrempelig uitbreiden én tegelijkertijd de zorg ontlasten. Ook helpen onze ZorgConsulenten met advies op maat, in de voorbereiding van een gesprek en met gerichte oplossingen zodat u beter voorbereid bent wanneer u zorg nodig heeft en passende keuzes kunt maken.

Eersteklas Zorgverzekering

Met de Eersteklas Zorgverzekering van ONVZ maakt u een bewuste en toekomstbestendige keuze voor kwaliteit in zorg en de zekerheid dat het goed geregeld is. Bovendien bent u verzekerd van maximale keuzevrijheid en zeer ruime vergoedingen. ONVZ is een vereniging zonder winstoogmerk.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Meer contactopties