Nieuws- en persberichten

ONVZ en KNHB verlengen partnership

Utrecht, 11 januari 2022 – De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) en zorgverzekeraar ONVZ hebben hun partnership tot eind 2024 verlengd. Hiermee geven beide partijen een vervolg aan de bestaande langjarige samenwerking. 

Met het partnership willen ONVZ en de KNHB hockeyend Nederland helpen en inspireren gezond en vitaal te zijn en te blijven. De samenwerking richt zich naast beweging ook op gezonde voeding, ontspanning, sociale verbinding en preventie. Daarnaast komen hockeyers en fans ONVZ de komende jaren weer tegen rond internationale evenementen van de Oranje teams, zoals bij de wedstrijden in de FIH Pro League en het WK Hockey Dames.

persbericht-foto-onvz-knhb

©KNHB/Willem Vernes

Blij met de samenwerking 

De KNHB is blij een vervolg te geven aan de huidige samenwerking. Algemeen directeur Erik Gerritsen: “Wij zijn erg trots op de verlenging van de samenwerking met ONVZ als official partner van de KNHB. Er is gelukkig steeds meer aandacht in de maatschappij voor preventie en het belang van bewegen voor alle leeftijden. Maar tegelijkertijd is er nog veel te winnen. Met ONVZ als partner verbinden wij de expertise van ONVZ aan de KNHB en kunnen we hockeyers en fans helpen een gezondere levensstijl na te streven.” 

Ook ONVZ is verheugd met het verlengen van het partnership en daarmee de continuering van de langjarige samenwerking met de KNHB. Bestuursvoorzitter Jean-Paul van Haarlem: “Hockey heeft als breedtesport een belangrijke rol bij het creëren van een gezondere samenleving. Wij zijn blij dat wij ook de komende jaren hieraan kunnen bijdragen door hockeyend Nederland te helpen en inspireren bij een goed en gezond leven. Hierbij mag het belang van mentale gezondheid niet worden vergeten. Wanneer je mentaal fit bent, dan presteer je beter, sta je vaak positiever in het leven en kun je bijvoorbeeld beter tegen stresssituaties. Sporten is een manier om het lichaam fit te houden én heeft invloed op je mentale gezondheid. En juist daar wil ONVZ, richting hockeyend Nederland, de komende tijd aandacht aan besteden. Hiermee zetten we in op de preventieve werking van sport op de fysieke gezondheid, maar ook op mentale gezondheid.” 

Over ONVZ

ONVZ is een vereniging zonder winstoogmerk. Wij bieden u een eersteklas zorgverzekering met de vrijheid om zelf uw arts of ziekenhuis te kiezen. Daarnaast zetten wij ons in voor een gezonde leefomgeving.  

Over KNHB

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) is opgericht op 8 oktober 1898. De KNHB concentreert zich op het gericht werven en behouden van hockeyers en betrokkenen, vanaf de Jongste Jeugd tot de veteranen LX en van breedtesport tot topsport. Om aan te (blijven) sluiten op de wensen en behoeften van al haar leden en betrokkenen ontwikkelt de KNHB het hockeyaanbod continu.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 – 20.00 uur

Stel een vraag

Telefoon

Ma t/m vr: 8.30 - 18.00 uur

030 639 62 22
Meer contactopties