• Eersteklas Zorgverzekering
  • Snel geholpen door ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Raad van commissarissen

L.J. (Louise) Gunning-Schepers, voorzitter

Louise Gunning-Schepers is Voorzitter raad van toezicht RegMed XB, Voorzitter raad van commissarissen Schiphol, en Voorzitter van het curatorium van The Prins Claus Chair. Daarnaast is zij lid van de stichting ADORE, lid van de medische adviesraad van de Universiteit Heidelberg en lid van de Raad van Toezicht van de Technische Universiteit Eindhoven.

W. (Willem) Geerlings

Willem Geerlings is opgeleid als internist en gaf als bestuurder leiding aan verschillende academische en topklinische ziekenhuizen. Hij is nu Lid raad van toezicht Amc, lid van de beoordelingscommissie Citrienfonds ZonMw, voorzitter van de Stichting RijnmondNet, voorzitter van de medische commissie Radio Medische Dienst KNRM, Lid van de accreditatiecommissie NVZD, medisch adviseur van Voeding Leeft en lid van de governance commissie Scheidsgerecht Gezondheidszorg.

G.J.M. (Ger) Vrancken

Ger Vrancken is lid van de raad van commissarissen en voorzitter van de audit- & risicocommissie van Aegon Nederland.

Daarnaast is hij lid van de raad van commissarissen van Aegon Cappital en Non-Executive Board member bij The North of England P&I Association.

Ook is hij lid van de Stichting Aandelen van voetbalclub N.E.C. Nijmegen.

I. (Iris) van Bennekom-Stompedissel

Iris van Bennekom is lid van de raad van bestuur van ouderzorgorganisatie WilgaerdenLeekerweideGroep en daarnaast lid van de raad van commissarissen Stichting Woningbedrijf Velsen en voorzitster van de raad van toezicht van stichting Agora.

S.E. (Sabijn) Timmers-Janssen

Sabijn Timmers-Janssen is uitvoerend bestuurder finance, risk & IT bij pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer. Ook is zij lid van de raad van commissarissen van Onderlinge 's-Gravenhage en lid van de kascommissie van Women in Financial Services.

Heeft u nog vragen?
Wij zijn er voor u

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.