Structuur en bestuur

Raad van commissarissen

L.J. (Louise) Gunning-Schepers, voorzitter

Louise-Gunning-klein-PrJPEG

Louise Gunning-Schepers is ook voorzitter raad van toezicht RegMed XB en Voorzitter van het curatorium van The Prins Claus Chair. Daarnaast is zij lid van de stichting ADORE, lid van de medische adviesraad van de Universiteit Heidelberg en lid van de Raad van Toezicht van de Technische Universiteit Eindhoven.

W. (Willem) Geerlings

Willem-Geerlings-klein-PrJPEG

Willem Geerlings is opgeleid als internist en gaf als bestuurder leiding aan verschillende academische en topklinische ziekenhuizen. Hij is lid van de beoordelingscommissie Citrienfonds ZonMw, voorzitter van de Stichting RijnmondNet, voorzitter van de medische commissie Radio Medische Dienst KNRM, Lid van de accreditatiecommissie NVZD, medisch adviseur van Voeding Leeft en lid van de governance commissie Scheidsgerecht Gezondheidszorg.

G.J.M. (Ger) Vrancken

Ger Vrancken 300x400 px

Ger Vrancken is ook lid van de raad van commissarissen en voorzitter van de audit- & risicocommissie van Aegon Nederland.

Daarnaast is hij lid van de raad van commissarissen van Aegon Cappital en Non-Executive Board member bij The North of England P&I Association.

Ook is hij bestuurslid van de Stichting Aandelen van voetbalclub N.E.C. Nijmegen.

 

I. (Iris) van Bennekom-Stompedissel

Iris van Bennekom-klein

Iris van Bennekom is ook bestuurder van Agora, voorzitter van het College Specialismen Verpleegkundige, bestuurslid van Huis van het Werk en lid van de raad van commissarissen van Woningbedrijf Velsen.

S.E. (Sabijn) Timmers-Janssen

Sabijn-Timmers-klein-PrJPEG

Sabijn Timmers-Janssen is ook uitvoerend bestuurder finance, risk & IT bij pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer. Daarnaast is zij lid van de raad van commissarissen van Onderlinge 's-Gravenhage en lid van de kascommissie van Women in Financial Services.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties