Raad van commissarissen

L.J. (Louise) Gunning-Schepers, voorzitter

Louise Gunning-Schepers is Voorzitter raad van toezicht RegMed XB, Voorzitter raad van commissarissen Schiphol, Voorzitter raad van toezicht VSB-Fonds en Voorzitter van het curatorium van The Prins Claus Chair. Daarnaast is zij lid en Voorzitter van de stichting ADORE, lid van de medische adviesraad van de Universiteit Heidelberg.

W. (Willem) Geerlings

Willem Geerlings is opgeleid als internist en gaf als bestuurder leiding aan verschillende academische en topklinische ziekenhuizen. Hij is nu Lid raad van toezicht Amc, lid van de beoordelingscommissie Citrienfonds ZonMw, voorzitter van de Stichting RijnmondNet, voorzitter van de medische commissie Radio Medische Dienst KNRM, Lid van de accreditatiecommissie NVZD, medisch adviseur van Voeding Leeft en lid van de governance commissie Scheidsgerecht Gezondheidszorg.

E.W. (Edgar) Koning

Edgar Koning is Voorzitter raad van commissarissen Amvest Vastgoed en lid van de Raad van Toezicht van het St. Antonius Ziekenhuis.

I. (Iris) van Bennekom-Stompedissel

Iris van Bennekom is lid van de raad van bestuur van ouderzorgorganisatie WilgaerdenLeekerweideGroep en daarnaast lid van de raad van commissarissen Stichting Woningbedrijf Velsen en voorzitster van de raad van toezicht van stichting Agora.

S.E. (Sabijn) Timmers-Janssen

Sabijn Timmers-Janssen is Director Risk bij Triodos Bank. Ook is zij lid van de raad van commissarissen van Onderlinge 's-Gravenhage en lid van de kascommissie van Women in Financial Services.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Vragen over corona? Bekijk pagina Alles over coronavirus

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.