• Eersteklas Zorgverzekering
 • Snel geholpen door ZorgConsulent
 • Klantwaardering 8,3

Campagnes voor werkgevers

 

Wat is het geheim van een waardevolle samenwerking?

Als werkgever wilt u natuurlijk dat uw medewerkers zo gezond en vitaal mogelijk zijn. Energieke, fitte medewerkers zijn gelukkiger en presteren beter dan werknemers die dat niet zijn. Met een werkgeverscollectief van ONVZ krijgt u toegang tot verschillende diensten en producten die voor u waardevol zijn op het gebied van gezond worden en gezond blijven. ONVZ helpt u graag bij het creëren of verbeteren van een gezonde werkomgeving voor u en uw medewerkers. ONVZ heeft daarbij ook verschillende campagnes op het gebied van vitaliteit en een gezond leven.

Campagnes

Onze campagnes nog een keer terugzien? Bekijk de onderstaande campagnepagina's

Waarom kiezen voor ONVZ?

 • Hét aanspreekpunt voor u als werkgever: de Werkgeversdesk

  De WerkgeversDesk is op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar via 030 639 65 66 of via de e-mail werkgeversdesk@onvz.nl.

 • Advisering door Consultants Duurzame Inzetbaarheid

  Onze Consultants Duurzame Inzetbaarheid kijken graag samen met u naar de verschillende mogelijkheden om de vitaliteit en gezondheid van uw werknemers te stimuleren en meetbaar te verbeteren.

 • Gratis zorgadvies van de ZorgConsulenten voor uw medewerkers

  De ZorgConsulenten zijn, op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur, telefonisch bereikbaar via 0800 022 14 50 of via de e-mail zorgconsulent@onvz.nl.

 • Zorgverzekering met ruime vergoedingen, vrije keuze en aantrekkelijke collectiviteitskortingen

  ONVZ verzekert u en uw medewerkers niet alleen van toegang tot de beste zorg, maar u bent ook vrij om te bepalen door welke arts u wordt behandeld en naar welk ziekenhuis u gaat. Door een meerjarige samenwerking met ONVZ aan te gaan en samen te investeren in de vitaliteit van uw medewerkers, kan ONVZ uw medewerkers een zorgverzekering aanbieden met een aantrekkelijke korting.

Heeft u nog vragen?
Wij zijn er voor u

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.