Helder voor de Geest

De mentale gezondheid van uw medewerkers is in coronatijd belangrijker dan ooit. Medewerkers kunnen onzeker zijn over hun (financiële) toekomst, sociale contacten missen en extra werkdruk ervaren. Hoe zorgt u er als werkgever voor dat u iedereen mentaal aan boord houdt, nu én straks in de anderhalvemeter-samenleving? Als u nu uw medewerkers helpt, voorkomt u dat de klap later komt.

Daarom lanceert ONVZ Helder voor de Geest. Een serie video’s vol handige tips en tricks van experts, en adviezen van bekende werkgevers om uw medewerkers mentaal gezond te houden. Aflevering #1 gaat over thuiswerken en kunt u hieronder bekijken.

Vraag gratis 
de Gezondheidsgids aan

Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van zorgvuldig gekozen zorgproviders. In onze Gezondheidsgids (pdf) vindt u een overzicht van gerichte interventies die u en uw medewerkers helpen ook in coronatijd mentaal gezond te blijven. Denk bijvoorbeeld aan thuiswerkcoaching of een verzuimpreventiecheck. Vraag de gids gratis aan door een e-mail te sturen naar werkgeversdesk@onvz.nl.

Gezondheidsgids aanvragen

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIn voor de laatste updates.

Even sparren? Bel de Werkgeversdesk

Onze gecertificeerde register consultants duurzame inzetbaarheid staan voor u klaar. Om even van gedachten te wisselen, handige tips te geven of u te helpen bij het inzetten van preventieve interventies. U kunt ook contact opnemen met uw verzekeringsadviseur. De Werkgeversdesk is bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur op telefoonnummer 030 639 62 66 of stuur een e-mail naar werkgeversdesk@onvz.nl.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Vragen over corona? Bekijk pagina Alles over coronavirus

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.