Polissen

Gun uw medewerkers ONVZ Snelzorg

Sneller geholpen worden voor een behandeling? Gun uw medewerkers ONVZ Snelzorg. Hiermee worden ze gemiddeld 50 dagen eerder geholpen en zijn zo weer sneller inzetbaar op de werkvloer. Snelzorg zit in de basisverzekering van ONVZ Vrije Keuze.  

Waarom ONVZ Snelzorg?

De zorg in Nederland is goed, maar de vraag ernaar neemt toe en er is een groeiend tekort aan personeel. Hierdoor stijgen de zorgkosten en nemen ook de wachttijden toe. Om hier iets aan te doen, biedt ONVZ Snelzorg. Dankzij afspraken met zorgaanbieders zijn uw medewerkers sneller aan de beurt en daarmee vaak ook weer eerder op de been.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Geïnteresseerd in een collectief contract bij ONVZ? Laat het ons direct weten.

We nemen binnen vijf werkdagen contact met u op.

Wat is Snelzorg? 

Snelzorg is een initiatief waarbij ONVZ met zorgaanbieders in Nederland afspraken maakt, zodat uw medewerkers daar sneller terecht kunnen. De ONVZ ZorgConsulenten hebben contact met alle door ONVZ gecontracteerde zorgaanbieders in Nederland.

ONVZ wachtlijstbemiddeling

Zij weten waar uw medewerkers bij deze aanbieders zo snel mogelijk terecht kunnen en welk ziekenhuis het best past bij welke behandeling. Uw medewerkers kunnen dus rekenen op ONVZ wachtlijstbemiddeling. Met ONVZ Vrije Keuze hoeven uw medewerkers niet extra te betalen voor Snelzorg, omdat het in de basisverzekering zit. 

Onze Snelzorg Partners 

We hebben contracten met de volgende klinieken: 

  • Bergman Clinics 
  • DC Klinieken (dermatologie) 
  • Xpert Clinics (orthopedie, hand en pols, proctologie en handtherapie) 
  • Velthuis (cosmetische chirurgie)
  • Eyescan 

Snel naar een medisch specialist

Met Snelzorg kunnen uw medewerkers dus snel terecht bij een medisch specialist die bij ons Snelzorg-netwerk is aangesloten. Vanaf het moment dat zij een beroep doen op Snelzorg, via de ONVZ ZorgConsulenten, regelen wij alles. We leggen het contact met de medisch specialist en we vergoeden de kosten direct aan de zorgverlener. Zo zijn uw medewerkers zo snel mogelijk weer op de been.  

  

ONVZ wachtlijstbemiddeling

"Via Snelzorg kon een verzekerde binnen één week geopereerd worden aan een liesbreuk, terwijl er een wachtlijst was van zes maanden. Dat ik dat kon regelen voor hem, daar werd ik zelf heel blij van."
Albert, ZorgConsulent bij ONVZ
Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties