• Eersteklas Zorgverzekering
  • Snel geholpen door ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Gratis sneltesten Covid voor uw medewerkers met klachten

Wilt u ook zo snel mogelijk weten of uw medewerker met klachten het Corona-virus heeft? Zodat u kunt bijdragen aan een veilige werkomgeving én niemand onnodig thuiszit? Meld u dan aan voor de gratis sneltest voor medewerkers.

TIGRA, één van de partners uit ons Gezondheidsnetwerk, is een samenwerking aangegaan met arbodienst Medprevent en spoedtest.nl, om met een landelijke dekking sneltesten voor werkgevers en hun medewerkers te faciliteren. Door deze samenwerking kunt u gebruikmaken van:

  • Gratis sneltesten

    Een gratis sneltest voor medewerkers met klachten of medewerkers die een melding hebben ontvangen in de CoronaMelder app. Gevalideerd door het RIVM, uitslag binnen 30 minuten, indien gewenst uitgebreid met een gratis antistofbepaling, op meer dan 30 locaties in Nederland.

  • Preventieve testen 

    Het (structureel) testen van medewerkers wanneer zij geen symptomen hebben. Aangeboden op offertebasis, met optionele gratis antistofbepaling als uitbreiding. 

Meer weten of direct aanmelden?

Voor meer informatie of om uw bedrijf direct aan te melden gaat u naar medprevent.nl/spoedtest. Daar vindt u onderaan de pagina ook een overzicht van de veelgestelde vragen en antwoorden.

Heeft u nog vragen?
Wij zijn er voor u

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.