Nieuws voor werkgevers

ONVZ opent telefoonlijn voor een praatje in coronatijd

23-04-2020 - We kunnen ons voorstellen dat het leven in coronatijd niet altijd even makkelijk is. Dit geldt misschien ook voor u en uw medewerkers. Daarom heeft ONVZ een speciale telefoonlijn geopend. Gewoon voor een gezellig praatje, om tips te delen of uw zorgen te bespreken.

Nu we met z'n allen in deze situatie zitten, is het extra belangrijk om er voor elkaar te zijn en op elkaar te letten. Iets wat onze ZorgConsulenten op het lijf is geschreven. Zij kwamen zelf met het idee voor een speciale telefoonlijn. Niet alleen voor vragen over het coronavirus, maar juist ook voor een praatje en tips om bewust met uw gezondheid bezig te zijn. Zo zijn we er voor elkaar. Breng uw medewerkers dus gerust op de hoogte van deze mogelijkheid.

André, ZorgConsulent bij ONVZ: "Ik merk dat veel mensen het sociale contact missen nu we allemaal binnen moeten blijven. En dat kan ik me heel goed voorstellen. Soms helpt het dan om even je hart te luchten of zorgen te uiten. Heeft u of hebben uw medewerkers even behoefte aan een luisterend oor? Bel ons dan gerust."

Behoefte aan een luisterend oor?

De speciale telefoonlijn is elke werkdag tussen 8.30 en 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 030 639 62 90. De ZorgConsulenten wachten op uw telefoontje. Wij staan voor u en uw medewerkers klaar.

Alles over het coronavirus voor werkgevers

Wilt u meer nieuws rondom corona lezen? Bekijk onze algemene nieuwspagina Coronavirus: veelgestelde vragen werkgevers.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 – 20.00 uur

Stel een vraag

Telefoon

Ma t/m vr: 8.30 - 18.00 uur

030 639 62 22
Meer contactopties