• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Vrije keuze van zorgaanbieders

Met de collectieve zorgverzekering van ONVZ zijn uw medewerkers verzekerd van vrije keuze van arts en ziekenhuis.

Vrije zorgkeuze voor uw medewerkers

Al sinds 1933 is ONVZ de onafhankelijke specialist in zorgverzekeringen. En sinds het begin bieden wij onze verzekerden vrije keuze. Dat betekent dat u en uw medewerkers optimale vrijheid hebben in de keuze van arts en ziekenhuis. Of de zorgverlener een contract met ons heeft, is niet van belang. Zo kan ONVZ de beste zorg bieden met de beste specialist die bij de zorgvraag van u of uw medewerker past.

Aantrekkelijke premie

Uw medewerkers en hun gezinsleden ontvangen een aantrekkelijke korting op de premie van maximaal 5% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekeringen en tandverzekeringen. In specifieke gevallen kunnen wij zelfs een hogere korting aanbieden. We bespreken de mogelijkheden graag met u.

Betrouwbare zorgverzekeraar

Dienstverlening: 8,2

 Uit onderzoek van onderzoeksbureau SAMR in 2019 blijkt dat onze dienstverlening wordt gewaardeerd met een 8,2. Hiermee behoort ONVZ tot de best gewaardeerde zorgverzekeraars.

Vertrouwen: hoog

Uit het onderzoek van onderzoeksbureau SAMR blijkt ook dat het vertrouwen van verzekerden in ONVZ significant hoger is dan gemiddeld. ONVZ scoort een NTS (Netto Trust Score) van +30, tegenover +21 voor alle zorgverzekeraars.

Klantwaardering: 8,7

ONVZ krijgt bij Zorgkaart Nederland een van de hoogste cijfers van alle zorgverzekeraars: een 8,7. Dit gemiddelde kwam tot stand op basis van 2.351 waarderingen op ZorgkaartNederland.nl.

Advies nodig? Of een vrijblijvende offerte?

ONVZ staat voor u klaar. Voor u als werkgever én uw werknemers. Onze Register Consultants Duurzame Inzetbaarheid (RCDI) denken graag met u mee op het gebied van zorgverzekeringen en gezond(er) werken. Voor al uw vragen belt u 030 639 65 66. Elke werkdag bereikbaar van 8.00 – 18.00 uur. Mailen kan ook, naar vo@onvz.nl

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar
 

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.