ONVZ bestaat 90 jaar!

Ons bedrijf

ONVZ, Eersteklas Zorgverzekering. Al 90 jaar.

ONVZ bestaat al 90 jaar! De overtuiging dat onze verzekerden snel toegang tot de beste zorg en preventie verdienen en de vrijheid om eigen zorgkeuzes te maken loopt als een rode draad door ons bestaan. Ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van ONVZ presenteren we onze nieuwe video “Het verlossende telefoontje’. Daarin laten we zien dat je de eigen regie niet hoeft te verliezen op momenten dat je het meest kwetsbaar bent. Omdat we als persoonlijke zorgverzekeraar op die momenten de helpende hand bieden en iedere dag graag die stap extra zetten om voor onze verzekerden het verschil te maken. Dat maakt ONVZ de Eersteklas Zorgverzekering. Al 90 jaar.  
Bekijk onze corporate video

Snelle toegang tot zorg

90 jaar, waarin ons zorglandschap compleet transformeerde. ONVZ veranderde in die negen decennia mee. Maar één aspect bleef overeind: onze overtuiging dat u als verzekerde snelle toegang tot zorg verdient en de vrijheid en zekerheid om uw eigen keuzes in zorg en preventie te maken. Dat u erop kunt vertrouwen dat dát goed geregeld is als u zorg nodig heeft. En er rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wensen en behoeften. Zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. 

Gezonder leven

Met ONVZ kunt u rekenen op ruime vergoedingen, maximale keuzevrijheid en excellente service. Zo bieden wij u met onze kennis en ervaring de beste kwaliteit en dragen we bij aan een gezonder leven. Dat blijven we doen. En daar kunt u als verzekerde op blijven vertrouwen. 

Wil je meer weten over de historie van ONVZ? Of inspirerende verhalen lezen van onze (90-jarige!) verzekerden? De komende periode geven we onder de noemer #90jaarverhalen op verschillende manieren uiting aan het 90-jarig jubileum van ONVZ.

90 jaar ONVZ in beeld

De overtuiging dat onze verzekerden snel toegang tot de beste zorg verdienen, en de vrijheid om eigen keuzes in zorg en preventie te maken, loopt als een rode draad door ons bestaan. Al 90 jaar. Hoe? Klik op de pins in onderstaande tijdlijn voor meer informatie. 

ONVZ tijdlijn 90 jaar

 

Deel uw ervaring met ONVZ

ONVZ bestaat dit jaar 90 jaar. En dat vieren we met verhalen over de afgelopen 90 jaar. Heeft uw een positieve ervaring met ONVZ die u wilt delen? We horen graag van u.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties