• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Ondersteuning bij uw gezondheidsbeleid

Professionele ondersteuning voor u en uw medewerkers

ONVZ helpt u graag bij het vormgeven en uitvoeren van uw gezondheidsbeleid. Dit doen we aan de hand van 5 gezonde stappen. Daarbij stellen we praktische tools en ons eigen gezondheidsnetwerk ter beschikking. Hierdoor kunt u acties ondernemen die daadwerkelijk meetbaar effect hebben op de vitaliteit en gezondheid van uw medewerkers.

De 5 gezonde stappen

zorgconsulent

Stap 1
Inzicht krijgen

Graag gaat onze Corporate Healthmanager met u in gesprek om na te gaan hoeveel gezonde winst u kunt boeken. Hij gebruikt daarbij speciaal ontwikkelde middelen die helpen om uw gezondheids- en verzuimvraagstukken goed in kaart te brengen én uit te voeren.

find

Stap 2
Doelen stellen

We nemen uw specifieke vraagstuk als uitgangspunt. Op basis van de uitkomsten van de VSCAN, de LijfStijltest en uw eigen wensen bespreken we wat u wilt bereiken en wat haalbaar is.

compare

Stap 3
Acties invullen

Wat heeft uw organisatie nodig, op basis van uw gezondheidsdoelen? En op welke manier? Uiteraard bepaalt u zelf wat de beste oplossing is voor uw organisatie en uw werknemers. Dat kan een oplossing zijn via het gezondheidsnetwerk van ONVZ. Of u vult zelf de oplossing in. De keuze is aan u.

generous

Stap 4
Oplossingen financieren

We bieden u een aantal financiële oplossingen die nauw aansluiten op uw gemaakte keuzes. Uiteraard kiest u zelf welke oplossing het beste past bij u en uw organisatie.

choose

Stap 5
Effecten monitoren

Hebben uw specifieke acties het beoogde effect en haalt u de gestelde doelen? En wat is nodig om bij te sturen als dat niet het geval is? Wij helpen u hier graag bij.

referenties-PrJPEG

Advies nodig? Of een vrijblijvende offerte?

ONVZ staat voor u klaar. Voor u als werkgever én uw werknemers. Onze Register Consultants Duurzame Inzetbaarheid (RCDI) denken graag met u mee op het gebied van zorgverzekeringen en gezond(er) werken. Voor al uw vragen belt u 030 639 65 66. Elke werkdag bereikbaar van 8.00 – 18.00 uur. Mailen kan ook, naar vo@onvz.nl

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar
 

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.