Ondersteuning bij uw gezondheidsbeleid

Professionele ondersteuning voor u en uw medewerkers

ONVZ helpt u graag bij het vormgeven en uitvoeren van uw gezondheidsbeleid. Dit doen we aan de hand van 5 gezonde stappen. Daarbij stellen we praktische tools en ons eigen gezondheidsnetwerk ter beschikking. Hierdoor kunt u acties ondernemen die daadwerkelijk meetbaar effect hebben op de vitaliteit en gezondheid van uw medewerkers.

De 5 gezonde stappen

zorgconsulent

Stap 1
Inzicht krijgen

Graag gaat onze Corporate Healthmanager met u in gesprek om na te gaan hoeveel gezonde winst u kunt boeken. Hij gebruikt daarbij speciaal ontwikkelde middelen die helpen om uw gezondheids- en verzuimvraagstukken goed in kaart te brengen én uit te voeren. 

ONVZ ontwikkelde in samenwerking met Centrum Werk Gezondheid de VSCAN (vitaliteitsscan) voor bedrijven. De VSCAN geeft een beeld van de vitaliteit van uw bedrijf en van eventuele verbeterpunten.

find

Stap 2
Doelen stellen

We nemen uw specifieke vraagstuk als uitgangspunt. Op basis van de uitkomsten van de VSCAN, de LijfStijltest en uw eigen wensen bespreken we wat u wilt bereiken en wat haalbaar is.

compare

Stap 3
Acties invullen

Wat heeft uw organisatie nodig, op basis van uw gezondheidsdoelen? En op welke manier? Uiteraard bepaalt u zelf wat de beste oplossing is voor uw organisatie en uw werknemers. Dat kan een oplossing zijn via het gezondheidsnetwerk van ONVZ. Of u vult zelf de oplossing in. De keuze is aan u.

generous

Stap 4
Oplossingen financieren

We bieden u een aantal financiële oplossingen die nauw aansluiten op uw gemaakte keuzes. Uiteraard kiest u zelf welke oplossing het beste past bij u en uw organisatie.

choose

Stap 5
Effecten monitoren

Hebben uw specifieke acties het beoogde effect en haalt u de gestelde doelen? En wat is nodig om bij te sturen als dat niet het geval is? Wij helpen u hier graag bij.

referenties-PrJPEG

 

Advies nodig? Of een vrijblijvende offerte?

ONVZ staat voor u klaar. Voor u als werkgever én uw werknemers. Onze Register Consultants Duurzame Inzetbaarheid (RCDI) denken graag met u mee op het gebied van zorgverzekeringen en gezond(er) werken. Voor al uw vragen belt u 030 639 65 66. Elke werkdag bereikbaar van 8.00 – 18.00 uur. Mailen kan ook, naar vo@onvz.nl

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

 

Vragen over corona? Bekijk pagina Alles over coronavirus

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.