• Eersteklas Zorgverzekering
 • Snel geholpen door ZorgConsulent
 • Klantwaardering 8,3

Inkoop mondzorg

 

Inkoopbeleid mondzorg

Inkoopbeleid

Algemene vragen

 • Voor welke mondzorg kan ik een overeenkomst aanvragen?

  ONVZ biedt alleen een overeenkomst aan voor Bijzondere Tandheelkunde in een Centrum (CBT).

 • Kan ik met ONVZ ook een overeenkomst afsluiten voor andere tandheelkundige hulp dan Bijzondere Tandheelkunde in een Centrum?

  Nee, ONVZ sluit alleen overeenkomsten met Centra voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT). Werkt u niet in een CBT en wilt u toch samenwerken met ONVZ? Dan horen wij dit uiteraard graag. U kunt uw verzoek tot samenwerking sturen naar contractbeheer.mondzorg@onvz.nl

 • Ik werk in een Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) en heb nog niet eerder een overeenkomst Bijzondere Tandheelkunde gehad met ONVZ. Hoe kan ik een overeenkomst aanvragen?

  U kunt een overeenkomst aanvragen door een mail te sturen naar contractbeheer.mondzorg@onvz.nl. Let op: wij sluiten alleen overeenkomsten met Centra voor Bijzondere Tandheelkunde.

Vragen 2021

 • Ik heb een overeenkomst Bijzondere Tandheelkunde 2021. Hoe kom ik aanmerking voor een overeenkomst Bijzondere Tandheelkunde 2022?

  U hoeft niets te doen. De overeenkomst Bijzondere Tandheelkunde 2021 is een doorlopende overeenkomst. Deze geldt dus ook in 2022. Jaarlijks heeft u de mogelijkheid om de overeenkomst op te zeggen. Dit kan u doen vóór 1 november van het lopende kalenderjaar. De overeenkomst wordt dan stopgezet per 1 januari daaropvolgend.

 • Ik heb een overeenkomst Bijzondere Tandheelkunde 2021 en wil deze stopzetten in 2022. Hoe doe ik dat?

  Jammer dat u de overeenkomst wilt beëindigen. U kunt vóór 1 november 2021 de overeenkomst opzeggen voor 2022. Dit kan u doen door een mail te sturen naar contractbeheer.mondzorg@onvz.nl. Vermeld hierbij de reden van opzegging inclusief de agb-code van uw centrum.

Heeft u nog vragen?
Wij zijn er voor u

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.