• Eersteklas Zorgverzekering
  • Snel geholpen door ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Geef meer waarde aan uw collectieve contracten

02-12-2019 - Dit seizoen is er veel te doen geweest over de lagere kortingen op collectieve contracten. Ook hebben wij u geïnformeerd over het belang van zorginhoudelijke afspraken.

Nu wij midden in het overstapseizoen zitten, willen wij u nogmaals op het hart drukken hoe belangrijk zulke afspraken zijn. Hiermee kunt u namelijk nog relevanter worden voor uw klanten, door waarde toe te voegen aan uw dienstverlening aan zowel werkgevers als aan collectiviteiten.

Hoogwaardig netwerk

ONVZ kan u hierbij helpen. Wij hebben namelijk een hoogwaardig gezondheidsnetwerk tot onze beschikking, middelen waarmee wij werkgevers inzicht kunnen bieden in de vitaliteit van hun werknemers, en een strategie aan de hand van vijf gezonde stappen. Hierbij wordt gekeken naar de fysieke, mentale en sociaal-maatschappelijke gezondheid van uw medewerkers. Sowieso kunt u een beroep doen op de expertise van onze corporate healthmanagers, zij kennen immers precies de weg in het zorglandschap.

Dus denkt u erover om uw dienstverlening aan werkgevers en collectiviteiten uit te breiden door het maken van zorginhoudelijke afspraken? Neem contact met ons op. ONVZ is uw expert op het gebied van vitaliteit.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe ONVZ u kan helpen bij het maken van zorginhoudelijke afspraken? Neem dan contact op met uw accountmanager of onze werkgeversdesk via telefoonnummer 030 639 62 26, mail naar vo@onvz.nl of kijk op onze website.

Heeft u nog vragen?
Wij zijn er voor u

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.