• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Wereldfit: wat wordt nu wel en niet vergoed?

Onlangs hebben wij een nieuwe aanvullende verzekering geïntroduceerd: Wereldfit. Het is begrijpelijk dat u hier vragen over heeft. Daarom hebben wij de veelgestelde vragen verzameld en beanwoord, zodat u uw relaties zo goed mogelijk kunt informeren en adviseren.

Nederlanders reizen steeds meer. De dekking die de basisverzekering in het buitenland biedt, is voor veel mensen niet voldoende. Daarom heeft ONVZ een nieuwe verzekering ontwikkeld: Wereldfit. De meest uitgebreide aanvullende verzekering voor spoedeisende zorg en hulp in het buitenland én geplande zorg in België en Duitsland.

Veelgestelde vragen

Meer weten over Wereldfit? Kijk op onze productpagina voor alle voordelen van Wereldfit en de uitgebreide polisvoorwaarden. Daarnaast hebben wij veelgestelde vragen en antwoorden toegevoegd. Hier vindt u onder andere het antwoord op de vraag: ‘Wat is er veranderd in de aanvullende verzekering van mijn relatie, nu Wereldfit is geïntroduceerd?’ Heeft u toch nog een vraag die er niet bij staat? Laat ons dit dan gerust weten, wij helpen u graag.

Artikelen ONVZ Nieuws December 2016

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.