• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

NRGY app meet energieniveau en geeft verbeteradvies

ONVZ heeft de zogenoemde NRGY App ontwikkeld. Dat is een leuk en tegelijk nuttig instrument om het energieniveau van de gebruiker in de gaten te houden. U doet uw relaties er een plezier mee!

NRGY is de eerste app die door middel van de sensortechnologie van uw smartphone het energieniveau meet. De app combineert de meest innovatieve technieken waaronder gezichtsanalyses, hartritmevariabiliteit en een alertheidstest. De gebruiker krijgt nuttige tips om het energieniveau te verhogen.

ONVZ is steeds op zoek naar de nieuwste manieren om mensen te helpen energiek en vitaal te zijn. Daarom is onlangs het ONVZ Vitality Lab opgericht: een denktank van mensen binnen onze organisatie die de nieuwste zorgontwikkelingen op de voet volgen, en die innovatieve ideeën omzetten in concrete producten. Zoals de NRGY App.

ONVZ biedt u de mogelijkheid deze app (kosteloos) onder de aandacht van uw relaties te brengen. Op uw eigen website kunt u een verwijzing opnemen naar de site waar de app te downloaden is. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld onderstaande korte tekst gebruiken.

Wat is je energieniveau vandaag?

Als je fysiek, mentaal en emotioneel in balans bent, voel je je veerkrachtig en fit. Met de NRGY App kun je zelf je energieniveau in de gaten houden. Door vaker te meten, leer je meer over jezelf. Wat geeft mij energie en wat kost mij energie? Op welke momenten van de dag of week heb ik het meeste energie? Bovendien kun je met handige tips zelf aan de slag om je energieniveau te verhogen.

Je kunt de NRGY App gratis downloaden op www.nrgyapp.nl.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over de NRGY App? Neemt u dan contact op met uw relatiemanager. U kunt ONVZ ook bereiken via 030 639 64 10 of een e-mail sturen naar vo@onvz.nl.

Artikelen ONVZ Nieuws November 2015

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.