• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Wereldfit: zonder zorgen op reis

ONVZ introduceert een nieuwe verzekering: Wereldfit. De beste aanvullende verzekering voor zorg in het buitenland. Voor u een uitstekende aanleiding om actie richting uw relaties te ondernemen.

Waarom Wereldfit?

Nederlanders reizen steeds meer. De basisverzekering vergoedt zorgkosten in het buitenland tot het bedrag dat die behandeling in Nederland kost. In bijvoorbeeld de Verenigde Staten en Zwitserland kan een behandeling tot vijf keer duurder zijn dan in Nederland. Het verschil moet men zelf bijbetalen.

Veel mensen kiezen daarom voor een reisverzekering. Maar wie ook een aanvullende zorgverzekering heeft, is dubbel verzekerd. Dat vinden we bij ONVZ niet handig. Daarom hebben we de buitenlanddekking uit onze aanvullende zorgverzekeringen gehaald. Vanaf 2017 is de dekking voor zorg in het buitenland uitgebreid en gebundeld in Wereldfit.

De voordelen van Wereldfit

We durven in alle bescheidenheid te stellen dat Wereldfit de beste verzekering is voor zorg in het buitenland. We zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rij:

  • Wereldfit is een aanvulling op de basisverzekering waarmee álle spoedeisende medische kosten worden vergoed.
  • Uw relaties zijn verzekerd in het buitenland voor een reisduur van maximaal zes maanden aaneengesloten.
  • Onder andere wintersport, duiken en zakelijk reizen zijn standaard meeverzekerd.
  • Uw relatie heeft één aanspreekpunt: ONVZ Zorgassistance.
  • Vergoeding voor de vlucht terug naar huis of het extra verblijf voor uw relatie en reisgenoten wanneer men plotseling (ernstig) ziek wordt of bij een (ernstig) ongeval.
  • Vergoeding voor het eerder terugkeren van een reis vanwege een (ernstig) ongeval of (ernstige) ziekte van een reisgenoot of een familielid.
  • Kinderen tot achttien jaar zijn gratis meeverzekerd.
  • Optimale vrijheid om dokter en ziekenhuis te kiezen. Zoals u dat van ONVZ gewend bent.

Tot slot: Wereldfit vergoedt niet alleen de kosten voor spoedeisende zorg, maar ook de kosten voor geplande zorg in België en Duitsland. Handig als uw relatie in Nederland te lang moet wachten. Uw relatie dient hiervoor wel altijd contact op te nemen met onze ZorgConsulenten, zij helpen hen graag.

Is er iets dat Wereldfit niet biedt?

Ja. Wereldfit is geen verzekering voor camera, bagage of annulering van een vakantie. Het is een verzekering voor als uw relatie spoedeisende zorg nodig heeft, waar ook ter wereld.

Wat betekent dit voor uw relaties?

Voor uw relaties met een aanvullende zorgverzekering hebben wij de Wereldfit alvast aangezet. Zo kunnen zij zonder zorgen op reis. Willen zij niet aanvullend verzekerd zijn voor zorg in het buitenland? Dan kunt u Wereldfit eenvoudig voor hen uitzetten in Digitaal Portaal. Uw relatie kan dit ook zelf regelen in MijnONVZ. Uw relaties ontvangen hierover van ons bericht in de derde week van november.

Uw relaties met alleen een basisverzekering krijgen ook bericht van ons. Ook zij kunnen er uiteraard voor kiezen om Wereldfit per 1 januari af te sluiten. U kunt dit voor hen regelen in Digitaal Portaal of uw relaties kunnen dit zelf doen in MijnONVZ.

Meer weten over Wereldfit?

Kijk voor meer informatie en de polisvoorwaarden op onvz.nl/wereldfit. Voor vragen kunt u contact opnemen met uw relatiemanager. U kunt ons ook bereiken via de chat in Digitaal Potaal of vo@onvz.nl.

Artikelen ONVZ Nieuws November 2016

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.