Revalidatie

Bent u medewerker van een revalidatiecentrum of revalidatie-afdeling? Of bent u een revalidatiearts? Dan vindt u hier de informatie die u nodig heeft.

Declareren

Medisch-specialistische revalidatie kunt u rechtstreeks bij ons declareren. Dit doet u via VECOZO.

Toestemming vragen

Voor interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatie is soms vooraf toestemming van ons nodig.

Wat wij controleren

Wij zijn bevoegd om controles uit te voeren op de zorg en de ingediende declaraties.

Een overeenkomst met ONVZ

Via de inkooporganisatie VRZ Zorginkoop kopen wij medisch-specialistische revalidatie in. VRZ Zorginkoop is dan ook het aanspreekpunt voor alle vragen rondom zorginkoop.

Vergoedingen

In onze algemene regels en vergoedingen vindt u de voorwaarden die gelden voor onze basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen. Bijvoorbeeld informatie over de belangrijkste indicatievereisten en eventueel noodzakelijke verwijzingen.

Naast de vergoeding revalidatie (medisch-specialistisch) zijn misschien de volgende vergoedingen interessant:

Wijzigingen voor 2019

Bent u alleen op zoek naar de wijzigingen voor 2019? Deze hebben wij per zorgsoort kort weergegeven in een wijzigingsoverzicht 2019.

Goed om te weten

  • Controleer of u in ons overzicht staat

    Met de meeste zorgverleners hebben wij afspraken gemaakt over de revalidatiezorg en de toestemming daarvoor. Heeft u ook afspraken met ons? Controleer dan of u op de juiste wijze vermeld staat in ons overzicht toestemmingsvrije revalidatiecentra.

  • Declareer tijdig

    Administratieve lasten blijven laag als u rechtstreeks declareert. Doet u dit zo snel mogelijk na afsluiting van de DBC-zorgproducten. Dient u declaraties niet in binnen 12 maanden na afsluiting van het DBC-zorgproduct? Dan kunnen wij de afhandeling niet garanderen. Heeft u een contract met ons gesloten? Declareert u dan binnen de afgesproken termijnen.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

 

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.