• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Samen voor de beste zorg

Bij ONVZ staan we voor een goed en gezond leven. Onze verzekerden geven alle ruimte om hierin eigen keuzes te maken. Het is immers hun leven en gezondheid. Wij maken ons hier elke dag sterk voor. Wij bieden verzekeringen voor zorg en preventie van topkwaliteit. Dit kan niet zonder een goede en duurzame samenwerking met u als professional.

Keuzevrijheid

Wij zijn een vrije keuze verzekeraar. Dat betekent voor onze verzekerden optimale keuzevrijheid bij het kiezen van bijvoorbeeld arts of ziekenhuis. Voor u als zorgverlener betekent onze keuzevrijheid ruimte om invulling te geven aan uw vak en expertise. Binnen de richtlijnen van uw beroepsgroep, onze algemene regels en vergoedingen en vanuit het principe van gepast gebruik bent u aan zet. U bepaalt wat er het beste kan gebeuren. Uiteraard samen met uw patiënt of cliënt. Zo min mogelijk geremd door administratieve lasten.

Duurzame samenwerking

Wij werken zonder winstoogmerk. Het belang van onze verzekerden staat voorop. Onze deskundigheid en uitstekende dienstverlening zetten wij in voor een persoonlijke benadering. Wij combineren dit met optimale keuzevrijheid. Om dit mogelijk te maken kiezen wij voor een duurzame samenwerking met zorgverleners die kennis hebben van zaken, professioneel handelen en oprecht geïnteresseerd zijn in hun cliënten en patiënten.

Om die duurzame samenwerking vorm te geven sluiten wij bij voorkeur meerjarige overeenkomsten af via onze inkooporganisatie VRZ Zorginkoop. VRZ Zorginkoop koopt zorg in voor 3 zorgverzekeraars en voor zo'n 1,1 miljoen verzekerden. Dus niet 3 verschillende overeenkomsten, maar slechts 1 onderhandelingstafel. Aan die tafel richten wij ons op zowel medisch inhoudelijke kwaliteit, als op klantgerichtheid en doelmatigheid. Om de kwaliteit van zorg te verbeteren, hanteren wij een positief stimulerend inkoopbeleid voor zorgverleners.

Strategische (innovatieve) samenwerking

Naast de inkoop via VRZ Zorginkoop sluiten wij ook zelf overeenkomsten. Om onze ambitie als landelijke kwaliteitsspeler waar te maken, zoeken wij naar strategische samenwerkingsrelaties met zorgverleners. Relaties die passen bij onze kwaliteits- en servicepositie en deze ook versterken. Met zorgverleners die met hun innovatieve zorgaanbod, dienstverlening of positie in de zorgmarkt een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze onderscheidende producten en dienstverlening. Hierbij spelen wij in op de specifieke behoeften van onze verzekerden en werkgeverscollectiviteiten.

Bent u zo'n innovatieve zorgverlener? Dan zijn wij misschien naar u op zoek.

Kwaliteitsinformatie

Kwaliteitsinformatie van zorgverleners presenteren wij via onze online zorgzoeker. Deze informatie ontvangen wij van onafhankelijke en openbare bronnen. Onze verzekerden kunnen met deze zorgzoeker bijvoorbeeld zelf op zoek gaan naar ziekenhuizen in hun regio met de kortste wachttijd. Ook lezen zij daarin een beoordeling over zorginstellingen. Onze zorgzoeker is voor iedereen toegankelijk. Op dit moment is kwaliteitsinformatie over ziekenhuizen en ggz-instellingen beschikbaar.

Daarnaast ondersteunen wij onze verzekerden bij hun keuze voor een paramedisch zorgverlener door informatie over kwaliteitsregisters.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

 

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.