Eigen inkoop

Naast een gebundelde inkoop door VRZ Zorginkoop hebben wij ook een eigen strategische inkoop. De eigen inkoop richt zich vooral op de inkoop van onderscheidende producten en diensten die ons serviceniveau verhogen en die inspelen op de specifieke behoeften van onze verzekerden. De nadruk ligt hierbij op excellente dienstverlening. Daarnaast draagt de eigen inkoop bij aan het bevorderen en toegankelijk maken van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve zorg voor onze verzekerden.

Onderscheidende diensten

Met de eigen inkoop onderscheiden wij ons van andere verzekeraars. De eigen inkoop draagt specifiek bij aan onze positie als zelfstandige en landelijke kwaliteitsspeler met excellente producten en diensten en hoogwaardige dienstverlening.

Samenwerking

Om onze rol als landelijke kwaliteitsspeler te vervullen, gaan wij strategische samenwerkingsrelaties aan met een beperkt aantal zorgaanbieders. Relaties die passen bij onze kwaliteitspositie en deze ook versterken. Het gaat hierbij om zorgaanbieders die met hun zorgaanbod, dienstverlening en/of positie in de zorgmarkt een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze onderscheidende zorg- en dienstverlening.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

 

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.