Heeft u vragen? Bekijk onze contactmogelijkheden English

Lid van de VNV
Verzekerd bij ONVZ

Collectief voordeel VNV

5% korting basisverzekering
15% korting aanvullende verzekering

Makkelijk en snel

Bereken premie

Vrije keuze, ruime dekkingen

Profiteer van de meest uitgebreide vergoedingen van Nederland

Hoge korting voor VNV-leden

Als lid van de VNV krijgt u 5% korting op uw basisverzekering en 15% korting op uw aanvullende verzekering. Daarnaast kiest u altijd zelf uw arts of ziekenhuis. Dat vinden wij bij ONVZ vanzelfsprekend. Bereken uw premie

Waarom kiezen voor ONVZ?

 • Makkelijk online declareren

  Bij ONVZ declareert u uw zorgkosten snel en gemakkelijk online. Via MijnONVZ of met de ONVZ-app. Uw vergoeding staat in de meeste gevallen binnen drie dagen op uw rekening.

  Online declareren
 • Jaarabonnement op Pearlcard Private Service

  Private Service by Pearlcard is een exclusieve en betrouwbare service voor uw wensen op het gebied van onder meer gezondheid, leefstijl en ontspanning. Pearlcard regelt voor abonnees, tegen een geringe vergoeding, snel een afspraak bij een dienstverlener van keuze. ONVZ biedt u als medewerker van VNV kosteloos een jaarabonnement op Pearlcard aan.

  Lees meer
 • ONVZ-klanten beoordelen ONVZ met een 8,3 voor dienstverlening

  Verzekerden van ONVZ hebben het meeste vertrouwen in hun zorgverzekeraar. Dat blijkt uit de KlantenMonitor Zorgverzekeringen, die elk jaar onder alle zorgverzekeraars wordt uitgevoerd. Verzekerden van ONVZ zijn zeer loyaal en hebben veel vertrouwen in hun zorgverzekeraar. Zij beoordelen ONVZ met een 8,3 voor dienstverlening.

  KlantenMonitor Zorgverzekeringen® 2017
 • Praktische hulp voor mantelzorgers

  Omdat u het als mantelzorger soms ook even niet meer weet staat de MantelzorgCoach van ONVZ voor u klaar. Hier kunt u terecht voor praktische vragen, zij helpen u met de wet- en regelgeving of zijn gewoon een luisterend oor. En zit u er als mantelzorger even helemaal door heen? Dan helpen wij u om vervangende mantelzorg te regelen. Bel de MantelzorgCoach voor praktische tips en om te kijken of en op welke manier u voor vervangende hulp in aanmerking komt.

  MantelzorgCoach
 • Verkorten van wachttijden

  Moet u veel te lang wachten voor een behandeling? Neem dan contact op met de ONVZ ZorgConsulenten. Zij kunnen u helpen om de wachttijd te verkorten door uit te zoeken of er eerder plek is in een ander ziekenhuis. In veel gevallen verkorten zij hiermee de wachttijd tot wel 90 procent.

  ONVZ ZorgConsulent
 • Hulp bij het voorkomen van een burn-out

  U beoefent een beroep waar de werkdruk hoog is. Er wordt fysiek en mentaal veel van u gevraagd. Wij begrijpen dat dit consequenties heeft voor uw werk-privé balans. Daarom bieden wij de online zelfhulp. Met praktische tips en oefeningen leert u werkstress aan te pakken en een burn-out te voorkomen.

 • Gezond en makkelijk eten

  Toegang tot gezondheidsplatform food first. Met recepten en voedingstips.

 • Ruimste vergoedingen van Nederland

  De pakketten van ONVZ zijn het meest uitgebreid en bieden de ruimste vergoedingen van Nederland.

Klanten waarderen
onze service met een

8,2

Zo blijkt uit onafhankelijk onderzoek.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Klaar om te beginnen?

Stel uw zorgverzekering samen en bereken uw premie

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.