ONVZ

Basisverzekeringen

Alles goed geregeld

Persoonlijke aandacht en excellente service maken ONVZ dé Eersteklas Zorgverzekering van Nederland. ONVZ biedt zekerheid met oog voor uw wensen en behoeften en ruimte voor uw eigen keuzes als het op zorg aankomt. Met optimale keuzevrijheid, zeer ruime vergoedingen en excellente service heeft u snelle toegang tot de zorg die u nodig heeft, kiest u de zorgverlener die u wilt en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Want als verzekerde wilt u dat zorg voor u (en uw gezin) goed geregeld is. Gun jezelf daarom ook ONVZ, Eersteklas Zorgverzekering. 

Goed om te weten

  • Direct een verzekering afsluiten doet u via deze link.

  • U of uw kind betaalt pas premie vanaf de eerste dag van de maand volgend op de 18e verjaardag.

  • Wilt u meerdere verzekerden op uw polis? Dan is het mogelijk om verschillende ONVZ Verzekeringen te kiezen: Uw partner kan bijvoorbeeld voor ONVZ Vrije Keuze kiezen en u voor ONVZ Bewuste Keuze. Eventuele kinderen op uw polis krijgen de hoogste zorgverzekering die één van de volwassenen op de polis heeft.

  • In de Zorgzoeker ziet u met welke zorgverleners wij een contract hebben. Gaat u naar een zorgverlener zonder contract? Dan vergoeden wij maximaal 75% van het totale bedrag. Wilt u precies weten of en hoeveel de vergoeding is? Bekijk dan onze maximale vergoedingen.

    Maximale vergoedingen ONVZ Bewuste Keuze

Klanten waarderen onze dienstverlening met een

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! 8,3 Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen® 2024.

Klant over ONVZ

“ONVZ is er echt voor de verzekerde. We zijn nog nooit teleurgesteld geweest met vergoedingen. En we ervaren een hele goede dienstverlening.”
Annie Runderkamp uit Volendam 63 jaar
Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties