ONVZ

Je bent er klaar voor!

Als partner van de Nederlandse hockeybond helpt ONVZ je ook dit seizoen mentaal en fysiek fit te zijn, zodat je klaar bent voor elke wedstrijd. Laat je inspireren door de artikelen hieronder en schrijf je in voor de exclusieve ONVZ hockey nieuwsbrief.

ONVZ Powerbreak

Er zijn veel dingen van invloed op je prestaties, zowel op het hockeyveld als op de werkvloer. Want waarom presteer je beter op je werk als je sport? Lars Balk is hockeyer van het Nederlands herenteam en werkzaam bij ONVZ. Speciaal voor de hockeyfans gaat hij op pad en onderzoekt hij de kracht van mentale en fysieke fitheid. Dit noemen we de ONVZ Powerbreak.

In deze nieuwe aflevering bespreekt hij met fysiotherapeut Stefan Hoogewerff diverse feiten en fabels over (hockey)blessures en laten zij met twee simpele oefeningen zien wat je zelf kunt doen om blessures te voorkomen.  

Optimale keuzevrijheid en ruime vergoedingen

Met de ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering profiteer je van optimale keuzevrijheid. 100% vergoeding bij alle ziekenhuizen, huisartsen en de meeste andere zorgverleners. En de aanvullende verzekeringen bieden zeer ruime vergoedingen, voor onder andere fysiotherapie.

Bekijk vergoedingen

Gratis app Fysiochecknu

Heb je een basisverzekering bij ONVZ? Dan maak je gratis gebruik van de app Fysiochecknu. De app staat boordevol handige tips en oefeningen, ontwikkeld door fysiotherapeuten. Zo verhelp én voorkom je eenvoudig (lichte) klachten aan je nek, rug of schouders. 

Ontdek Fysiochecknu

Snelle toegang tot zorg met ONVZ Snelzorg

Heb je een behandeling nodig? Met ONVZ Snelzorg word je gemiddeld 50 dagen sneller geholpen, bij één van onze Snelzorg Partners. 

Ontdek Snelzorg

Excellente service en persoonlijke aandacht

Onze ZorgConsulenten helpen je persoonlijk bij zorgvragen en het vinden van de beste en snelste behandeling. Bijvoorbeeld bij het regelen van een second opinion of als je op een wachtlijst staat. 

Maak kennis met de ZorgConsulent

Hardlopen doet wonderen

Beweging, natuur en adem. Die drie onderdelen maken ‘running-therapie’ een succes. Psycholoog en therapeut Lisette van Kesteren vertelt hoe de conditie van lijf én hoofd verbetert door te rennen. En nee, het is niet de bedoeling om keihard te gaan.

Loop de stress uit je lijf

Slaap: dit gebeurt er in je hersenen

Om fit aan de wedstrijd te beginnen is het uiteraard belangrijk dat je uitgerust bent. Slaap is voor iedereen anders, maar voor ieder mens belangrijk. Zeker voor je hersenen. Daarom: vijf vragen en antwoorden over de invloed van slaap op je brein.

Slaap: dit gebeurt er in je hersenen

ONVZ is partner van de hockeybond

Als partner van de Nederlandse hockeybond hebben we jouw gezondheid hoog in het vaandel staan. Wij helpen je fysiek en mentaal gezond, fit en in balans blijven, zodat jij klaar bent voor elke wedstrijd. Dit doen we niet alleen met onze eersteklas zorgverzekering, maar ook met inspiratie voor een goed en gezond leven.

Combilogo ONVZ

Schrijf je in voor de exclusieve hockey nieuwsbrief

Wil je ook fysiek en mentaal gezond blijven? Schrijf je dan in voor onze exclusieve hockey nieuwsbrief. Deze ontvang je elke twee maanden vol met inspiratie om fit en in balans te blijven. Zo zorg jij ervoor dat je klaar bent voor elke wedstrijd. Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Met de eersteklas zorgverzekering van ONVZ ben je er als hockeyer altijd klaar voor. We inspireren en stimuleren hockeyers en hockeyfans het hele jaar door. Door te sporten blijf je fit. ONVZ coacht hockeyers om fysiek en mentaal gezond te blijven. Want als je mentaal en fysiek in balans bent, dan ben je er klaar voor.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties