ONVZ

Onze zorgverzekeringen

Bij ONVZ kiest u voor een Eersteklas Zorgverzekering.

Verzekeringen voor:

Basisverzekering

Alles goed geregeld

Een goede zorgverzekering is belangrijk. Daarom kiest u bewust voor een zorgverzekering waarbij de belangrijkste zorg wordt vergoed en u zeker weet dat het goed geregeld is. Speciaal voor u is er ONVZ Bewuste Keuze. Daarmee zijn de kosten voor het ziekenhuis, de huisarts, medicijnen op recept en de meeste zorgverleners volledig verzekerd. En kunt u vertrouwen op de kwaliteit en service van ONVZ, de Eersteklas Zorgverzekering.

Bekijk alle details

Aanvullende zorgverzekeringen

Ruime dekkingen

Met de basisverzekering van ONVZ Bewuste Keuze bent u verzekerd voor dat wat echt noodzakelijk is. Wilt u meer zekerheid, kiest u dan voor de aanvullende verzekering Start of Extra.

Bekijk verzekeringen

Tand

Uw gebit goed verzekerd

Halfjaarlijkse controle vergoed tegen een bescheiden premie.

Bekijk alle details

Op Reis

Overal verzekerd

Goed verzekerd voor spoedeisende hulp in het buitenland.

Bekijk alle details

Alles op een rij? Gebruik onze vergelijker

Vergelijk onze aanvullende zorgverzekeringen met elkaar op basis van wat u zelf belangrijk vindt.

Goed om te weten

  • Onze ZorgConsulenten bieden een luisterend oor en kennen het zorglandschap tot in detail. Zij geven kwalitatief goede informatie over ziekenhuizen in Nederland. Zo kunt u beter kiezen naar welke arts of ziekenhuis u wilt gaan. Met ONVZ Bewuste Keuze krijgt u 100% vergoed bij alle ziekenhuizen, huisartsen en zorgverleners waarmee we een contract hebben. Kiest u voor een zorgverlener waar ONVZ geen contract mee heeft, dan vergoeden we maximaal 75% van het gemiddeld gecontracteerde tarief.

  • In de meeste gevallen declareert een zorgverlener een rekening voor u bij ons. Dan betalen wij een eventuele vergoeding rechtstreeks aan uw zorgverlener. Als u uiteindelijk nog (een deel van de) kosten zelf moet betalen, ontvangt u hiervoor een rekening van ons.

  • In de Zorgzoeker ziet u met welke zorgverleners wij een contract hebben. Gaat u naar een zorgverlener zonder contract? Dan vergoeden wij maximaal 75% van het totale bedrag. Wilt u precies weten of en hoeveel de vergoeding is? Bekijk dan onze maximale vergoedingen.

    Maximale vergoedingen ONVZ Bewuste Keuze
Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties