Zorgadvies

ONVZ Keuzehulp: ken uw behandelopties

Heeft u onlangs een diagnose gekregen? Dan komt er veel op u af. U wilt zich graag zo goed mogelijk voorbereiden op wat u te wachten staat. Maak dan gebruik van de ONVZ Keuzehulp. Daarmee krijgt u begrijpelijke informatie over de diagnose en mogelijke behandelingen. Hiermee kunt u samen met uw arts een beslissing nemen waar u zelf achterstaat.

Keuzehulp maakte het verschil

Na het invullen en doorlopen van de keuzehulp Prikkelbare Darm Syndroom werd het mij duidelijk dat ik het in de voedingshoek moest zoeken. Na een paar dagen voelde ik me al aanzienlijk beter. De ONVZ Keuzehulp heeft voor mij echt het verschil gemaakt.
Joyce (46) verzekerd bij ONVZ

Wat kunt u met de ONVZ Keuzehulp?

Na het invullen:

  • kent u alle behandelopties voor uw diagnose
  • weet u wat de voor- en nadelen zijn van elke behandeling
  • weet u wat voor u belangrijk is
  • bent u goed voorbereid op het gesprek met uw zorgverlener
  • hebt u handvatten om samen te kiezen voor de beste behandeling

De ZorgConsulent kan advies geven

U kunt de ONVZ Keuzehulp gemakkelijk zelf online invullen. Maar heeft u behoefte aan begeleiding op maat of een luisterend oor, dan kunt u altijd contact opnemen met onze ZorgConsulenten. Zij kunnen u helpen bij het invullen van de keuzehulp. En bij het voorbereiden van een gesprek met een arts of het vinden van de juiste zorg. Onze ZorgConsulenten zijn deskundig en hebben allemaal een achtergrond in de zorg.

Samen Beslissen geeft betere uitkomsten

Uit landelijk onderzoek blijkt dat 94% van de patiënten graag actief wil mee beslissen over de behandeling. Om dat te kunnen doen en daarmee zelf de regie te houden, heeft u informatie nodig over uw diagnose en de behandelopties. Dit hebben we samengebracht in de ONVZ Keuzehulp. Samen Beslissen klinkt heel eenvoudig, maar is niet altijd vanzelfsprekend. Voor u als patiënt niet, en voor een zorgverlener ook niet.

Samen Beslissen leidt tot betere keuzes waar u meer tevreden over bent. Het volgen van de behandeling kost u minder moeite en energie. En dat geeft betere uitkomsten. U ervaart meer kwaliteit van leven.

Regular image

Uw voordelen:

  1. Gratis voor u als klant van ONVZ
  2. 100% vertrouwelijk
  3. Snel inzicht in alle behandelopties
  4. Rapport waarmee u een goed gesprek kunt voeren met uw arts
  5. U behoudt de regie over uw eigen gezondheid
Naar alle ONVZ Keuzehulpen

Kies uw keuzehulp

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties