Zorgverzekeringen

ONVZ Vrije Keuze OntzorgPlus

De beste hulp bij noodsituaties

We hopen natuurlijk dat het u nooit overkomt: u krijgt een ernstig ongeluk. Of u hoort dat u een ernstige aandoening heeft. Weet u dan wat u allemaal moet regelen? Met de aanvullende verzekering ONVZ Vrije Keuze OntzorgPlus bent u verzekerd van de beste regelhulp. Ook krijgt u veelvoorkomende hoge kosten bij noodsituaties vergoed.

OntzorgPlus ONVZ Vrije Keuze

€ 4,50 p/m

Extra module
  • Optimale keuzevrijheid
  • Persoonlijke aandacht en excellente service
  • Ruime vergoedingen

Bereken premie

Uiteraard bent u bij ONVZ eersteklas verzekerd. Maar hoe zit het met de onverwacht hoge kosten als gevolg van een ernstig ongeluk of van bepaalde ernstige aandoeningen? Kosten die niet direct met zorg te maken hebben. Of die niet door de basisverzekering worden vergoed. Wie zorgt er bijvoorbeeld voor uw kinderen en huishouden als u in het ziekenhuis moet blijven? Hoe regelt u aanpassingen aan uw huis of auto als u invalide raakt? En hoe zorgt u dat uw behandeling en herstel zo soepel mogelijk verlopen?

Uw zorgen en regelwerk in vertrouwde handen

Er komt in een noodsituatie veel op u af. Terwijl u ondertussen uw werk, privéleven en dat van uw gezin ook door wilt laten gaan. Allemaal zaken waar u nu liever niet over nadenkt. Toch zien we regelmatig dat de hulp tijdens een noodsituatie tekortschiet. U moet bijvoorbeeld te lang wachten op hulp, krijgt geen vergoeding of de hulp past niet bij uw behoefte. Precies daarom kunt u uw zorgen bij ons neerleggen en vertrouwen op onze kennis en expertise. Daarnaast krijgt u veelvoorkomende kosten vergoed.

Met slechts één telefoontje naar de ZorgConsulent van ONVZ nemen wij uw zorgen uit handen. De ZorgConsulent onderzoekt wat u nodig heeft en gaat direct voor u aan de slag.

Met OntzorgPlus kunt u, na goedkeuring van de ZorgConsulent, rekenen op onderstaande vergoedingen:

Het verhaal van ZorgConsulent Hilly

Met slechts één telefoontje naar de ZorgConsulent van ONVZ nemen wij uw zorgen uit handen. ZorgConsulent Hilly kreeg zo’n telefoontje.

Image
"Ik vond het heel bijzonder dat ik deze familie zo heb kunnen ontzorgen."

Korting op uw premie

Collectiviteitskorting

De premie voor OntzorgPlus is inclusief de 7% ONVZ Ledencollectief korting. Maar misschien heeft uw werkgever een collectieve verzekering bij ONVZ? Of bent u zzp'er of bijvoorbeeld mkb'er? Ook dan ontvangt u een aantrekkelijke korting.

Kies uw betaaltermijn en krijg korting

Als u per kwartaal, half jaar of jaar betaalt, ontvangt u 0,5%, 1% of 2% korting op uw premie.

Goed om te weten

  • Bent u al verzekerd bij ONVZ en wilt u OntzorgPlus afsluiten? Log dan in op MijnONVZ ('Pakket wijzigen').

  • De ZorgConsulent is bereikbaar via telefoonnummer 030 639 62 32. De ZorgConsulent beoordeelt van welke vergoedingen u in uw situatie gebruik kunt maken. Zonder goedkeuring van de ZorgConsulent heeft u geen recht op vergoeding.

  • Bent u 70 jaar of ouder? Dan is OntzorgPlus wellicht minder interessant voor u. Voor bepaalde vergoedingen geldt namelijk een leeftijdsgrens van 70 jaar. Bekijk de voorwaarden.

  • ONVZ heeft twee basisverzekeringen: ONVZ Vrije Keuze en ONVZ Bewuste Keuze. Wilt u graag de aanvullende verzekering OntzorgPlus? Deze kunt u alleen afsluiten in combinatie met de ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering.

    ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering
  • U vindt de belangrijkste kenmerken van deze verzekering van ONVZ op de zorgverzekeringskaart. In de algemene regels en vergoedingen leest u alle informatie.

Basisverzekering

Het fundament onder elke aanvullende verzekering.

Bekijken

Wereldfit

Wereldwijd al uw spoedeisende zorg vergoed.

Bekijken

Tandverzekeringen

Controle en preventie boven de 18 jaar en meer.

Bekijken
OntzorgPlus € 4,50 p/m
Bereken premie
ONVZ Vrije Keuze
Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties