Zorgverzekeringen

ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering

Alles goed geregeld

Basisverzekering ONVZ Vrije Keuze

€ 151,20 p/m

  • Optimale keuzevrijheid
  • Persoonlijke aandacht en excellente service
  • Ruime vergoedingen

Bereken premie
Basisverzekering:

Verzekerd van de best mogelijke zorg

Met een basisverzekering van ONVZ Vrije Keuze bent u niet alleen verzekerd van de best mogelijke zorg. Onze verzekering geeft u ook de vrijheid om zelf te kiezen door welke dokter en in welk ziekenhuis u behandeld wilt worden. Met excellente service en persoonlijke aandacht wijzen we u de weg naar uitstekende keuzes in zorg en gezondheid. Bijvoorbeeld wanneer u zorgbemiddeling of een second opinion nodig heeft.

Heeft u een basisverzekering, dan kunt u in 2024 ook gebruikmaken van de app Fysiochecknu. Hiermee kunt u zelf aan de slag met het verhelpen of voorkomen van lichte lichamelijke klachten. Zo helpen we u gezond te worden en gezond te blijven.  

ONVZ hoort sinds jaar en dag bij de hoogst scorende zorgverzekeraars van Nederland op het gebied van klanttevredenheid. Met onze Eersteklas Zorgverzekering weet u zeker dat alles goed geregeld is.

Gun jezelf optimale keuzevrijheid

ONVZ Vrije Keuze biedt optimale keuzevrijheid. 100% vergoeding bij alle ziekenhuizen en huisartsen en de meeste andere zorgverleners. Bij enkele zorgsoorten verlenen wij een maximale vergoeding als uw zorgverlener niet gecontracteerd is. Wij contracteren de meeste zorgverleners. Gaat u toch naar een zorgverlener zonder contract? Dan gelden onze maximale vergoedingen.

Eigen risico

Voor de zorg die valt onder de basisverzekering geldt een verplicht eigen risico van 385 euro. Dit zijn de zorgkosten die u zelf betaalt. Hoe werkt dat?

Verwacht u weinig zorgkosten? U kunt het verplichte eigen risico verhogen met een vrijwillig eigen risico. De premie voor de basisverzekering wordt hierdoor lager.

Eigen bijdrage

Voor sommige zorgsoorten betaalt u een wettelijke eigen bijdrage. Dat geldt voor deze zorgsoorten.

Goed om te weten

  • Direct een verzekering afsluiten doet u via deze link.

  • U heeft de optimale vrijheid om zelf te kiezen naar welke arts of ziekenhuis u gaat. Wij begrijpen dat zo'n keuze niet altijd eenvoudig is. Daarom staan onze ZorgConsulenten voor u klaar om te overleggen, bijvoorbeeld als u op een wachtlijst staat. Ze informeren u over preventie en zoeken uit waar u het snelst geholpen kunt worden.

  • U of uw kind betaalt pas premie vanaf de eerste dag van de maand volgend op de 18e verjaardag.

  • Wilt u, of wil uw zoon of uw dochter iets wijzigen? Geef dat dan uiterlijk 30 dagen na de verjaardag van uw kind aan ons door. U doet dat eenvoudig via MijnONVZ, telefonisch via ons Service Center of via het contactformulier.

  • U vindt de belangrijkste kenmerken van deze verzekering van ONVZ op de zorgverzekeringskaart. In de algemene regels en vergoedingen leest u alle informatie.

  • Bij enkele zorgsoorten verlenen wij een maximale vergoeding als uw zorgverlener niet gecontracteerd is. Wij contracteren de meeste zorgverleners. Gaat u toch naar een zorgverlener zonder contract? Dan gelden onze maximale vergoedingen.

Alles op een rij? Gebruik onze vergelijker

Vergelijk onze aanvullende zorgverzekeringen met elkaar op basis van wat u zelf belangrijk vindt.

OntzorgPlus

Verzekerd van ruime vergoedingen en de beste regelhulp bij noodsituaties.

Bekijken

Wereldfit

Wereldwijd al uw spoedeisende zorg vergoed.

Bekijken

Tandverzekeringen

Controle en preventie boven de 18 jaar en meer.

Bekijken
Basisverzekering € 151,20 p/m
Bereken premie
ONVZ Vrije Keuze
Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties